Zulu Family Lounge – Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

0
Zulu Family Club Pattaya

Zulu Family Lounge har man tillgång till när man bor i ett Club Mirage rum eller en suite på Centara Grand Mirage Beach Resort i Pattaya. Det finns även en lounge till på hotellet som bara tillåter barn över 16 år. Man kan även om man inte bor i ett Club Mirage rum betala extra för att ha tillgång till loungerna.

Många hotell i bla. Thailand erbjuder lounger när man bokar specifika rum och det är faktiskt riktigt nice. Oftast står det beskrivet att man har tillgång till deras vipvåning. Det kan skilja lite åt vad de olika hotellen erbjuder så bäst att läsa på så man vet vad som gäller.

Zulu Family Lounge har öppet från kl.7-22 varje dag. Under hela dagen finns alltid kaffe, te, juicer, och vatten tillgängligt. Under vissa tider på dagen så serveras lite extra som tex. frukost, soppa, predinner coctail mm. Se mer info om tider och serveringar på sista bilden i inlägget.

Zulu Family Club Pattaya

Zulu Family Lounge, trevlig miljö för både vuxna och barn. Bottenvåningen av loungen är restaurang och övervåningen är lekmiljö.

Zulu Family Club Pattaya

Barnen tyckte det var så kul att åka denna rutschkana som gick från övervåningen till undervåningen

Zulu Family Club Pattaya

Ena delen av övervåningen var anpassad lite mer för äldre barn med ytor att chilla på. Huvudbilden är ifrån den andra delen på övervåningen där det fanns mer leksaker som passade mindre barn.

Zulu Family Club Pattaya

Smidigt att slinka in för en tallrik färsk frukt och barnen får kyla ner sig och leka lite

Zulu Family Club Pattaya

Predinner cocktail med lite snacks till

Zulu Family Club Pattaya

Predinner cocktail med lite nötter och prosecco. När det är predinner cocktail så ingår även drycker med alkohol. Man kan få en drink, ett glas vin eller vad som önskas. Det finns även moctails (alkoholfria drinkar) för barn och vuxna. Övriga tider så får man betala för dryck (förutom kaffe, te, juice, vatten)

Zulu Family Club Pattaya

Barnen i baren. Ser ni vilka härliga djurstolar

Zulu Family Club Pattaya

En frukosttallrik på Zulu. Vi åt frukost i huvudrestaurangen Oasis och även i Zulu och jämförde och vi saknade faktiskt ingenting i Zulu. Utbudet är mindre såklart men allt som vi brukar äta i familjen fanns på Zulu plus lite extra små och gott, som passionfruktsmoothie och valnötter. Det är lugnare miljö i Zulu och när barnen hade ätit färdigt kunde de leka på övervåningen och vi vuxna sitta en stund till.

Zulu Family Club Pattaya

Öppet kl.7-22 varje dag och under vissa tider så serveras det lite extra

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.