Yoga Ban Phe

0

Uppdaterad info december 2019, tyvärr kommer inte Ann-Loou och Per anordna någon yoga alls i Ban Phe vintern 2019/2020.

Jag blev så glad häromdagen när Crew of Love (Ann-Loou & Per Torell) lade ut att det blir massa yoga i Ban Phe inför kommande säsong 2019/2020. Så kände att jag så gärna ville sprida det vidare så att så många som möjligt kan delta.

Detta ödmjuka och helt fantastiska par har florerat runt i hoodsen kring Ban Phe i några år nu. Den här vintern så har de haft MediYoga på Pinery Park på Suan Son stranden i Ban Phe varje onsdag i fem månader.

Till nästa säsong blir det ännu mer yoga, I like!

Yoga Ban Phe säsongen 2019/2020

Tider från 25 november till 28 februari

Måndag, onsdag och fredag kl.7.30 Bit N Bike Café/Ms Carmas trädäck vid floden

Yoga Ban Phe vem kan vara med

Alla kan vara med, nybörjare som van yogis. Yogan som utövas är MediYoga. Medicinsk yoga som man även kan få på recept vid stress, utmattning mm. Passen är lugna med mycket fokus på andning. Du behöver alltså inte tro att du ska vara vigare vigast för att kunna vara med. Man kan till och med utföra passen sittandes på en stol om man har problem med knä, rygg etc.

Yoga Ban Phe kostnad

Ingen kostnad, donation från hjärtat är frivilligt, Ann-Loou och Per vill sprida sitt budskap och sin kärlek vidare genom yogan. Schysst donation ca 200 bath (60sek). För mig är det en självklarhet att skänka pengar varje gång jag går på ett pass, jag vill ju kunna fortsätta gå på deras pass.

Yoga Ban Phe ledare

Ann-Loou är utbildad MediYoga lärare och terapeut med specialinriktning på Stress och Utmattning. Per är utbildad MediYoga lärare.

Yoga Ban Phe Kurs i Stress & Utmattning steg 1 & 2

För er som vill ha ut ännu mera av MediYogan och mer kunskap inom Stress och Utmattning erbjuder de även ett retreat i februari 2020. Även det retreatet är på Bit N Bike. Om ni blir nyfikna gå in och kika på deras instakonto @mediyogaforlife då de precis haft ett retreat där. Maten ser fantastisk ut!! Det bästa är att man kan delta och bo vart man vill, det är ju perfekt om man reser som familj.

Crew of Love erbjuder även individuella sessions och yogapass anpassade för just dig.

Massa mer info: MediYogaForLife.se

Bild ovan: (inte bästa bilden) på mig och Ann-Loou efter ett yogapass i februari i år

Ann-Loou och Per – Crew of Love

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.