Yes – shoppingstopp

0

Al Sharq Street åkte vi så fort vi tog taxi och skulle ta oss emot Dubaihållet och här längs vägen låg massa 1-10 Dirhambutiker (2,50-25kr) som jag sett varje gång vi passerat.

Jag är i princip aldrig rädd när vi är ute och reser men min man är lite mer misstänksam så vi brukar få kompromissa, just nu tyckte han det kändes väldigt local och skräpigt på dessa gator och själv skulle jag kunnat bara gått runt i flera timmar. Kompromissen blev – vår taxi stannande och väntade på oss när jag fick gå in i EN affär när vi var på väg till Blue Souk, för kvälls sysselsättning och middag.

Jag och tjejorna var de enda västerländska i affären och jag hade kunnat gå där bra länge men med en tickande taxameter utanför så hann vi nog handla lagom mycket, det var en riktig skräpaffär! Det blev några småpresenter till mamma som fyller år, varsitt doktorset till tjejorna för 10 kr/st och lite småkrams/inredning till mig. Vilgot och Martin stod i dörren och hade koll på läget. Det roliga var att Saga blev bajsnödig så Martin fick låna nyckel i kassan i butiken och blev hänvisad till något skjul på baksidan, haha. Jag hade då inte tänkt att missa shoppingtid. Efter vårt lilla stopp så åkte vi vidare med taxin till Blue Souk.

 

IMG_7939

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.