Wahlgrens Värld kryssar i Karibien

0

Ni har väl inte missat att Wahlgrens Värld har varit i Karibien och kryssat med Royal Carribean??! Alltså jag älskar kryssningar och har verkligen sett fram emot detta program. Går att se på Dplay för er som missat.

Hela familjen satt bänkade och kollade på hela avsnittet. Det var så kul att barnen också tyckte det var roligt att titta på. Jag hade önskat att man fick se lite mer av fartyget, lite snålt på den fronten.

Min man och jag har gjort två kryssningar i Karibien med Royal Carribean innan barnen föddes, det är bland de bästa resorna vi gjort. Så vi satt och pratade gamla minnen: om havsköldpaddor på Aruba, världens godaste Caesar sallad på Liberty of the Seas, stingrockor på Grand Cayman, frukost på balkongen med slående havsutsikt varje dag. Det fanns liksom inget slut 😉

Ni som inte har kryssat förstår att ni missat något va? Haha!

Om ni vill ha mer tips och inspiration om kryssningar kan jag tipsa om Seafun.se

Bild ovan på mig ifrån julafton förra året på en strand i Thailand…(ska leta fram mina kryssningsbilder och visa er framöver)

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.