Visit i huvudstaden

2
cof

Mycket jobb har det blivit för min del de sista veckorna. Verkligen jättekul, jag jobbar som konsult nu på min gamla arbetsplats. Det var inte alls det jag hade tänkt mig men det blev riktigt bra. Så roligt att vara tillbaka så jag nästan undrar varför jag sa upp mig i bland, haha. Men jag tror att jag lever på friheten, ni vet känslan när ingen annan riktigt bestämmer över en. Samtidigt som man måste ju komma bra överens, ge och ta för att skapa ett gott samarbete 🙂

Livet leker och jag älskar det!

Just nu sitter jag på hotellrummet på Downtown Camper by Scandic, ett stenkast ifrån Sergelstorg i Stockholm. Vilket hotell, hur har jag kunnat missa detta tidigare. Jag kan varmt rekommendera hotellet och mer info och inspiration kommer såklart framöver.

Ikväll är det afterwork med ett gäng resebloggare, det ska bli så kul att träffas i verkliga livet. Jag hoppas då även få många bra tips på vår kommande vinterresa så jag kan slå till och boka den snart.. det har verkligen dragit ut på tiden. Nu har vi fått ok ifrån skolan här hemma med att tjejerna får gå på skolan i Thailand och ta med undervisning dit så nu är det bara att Köra!!

 

Förra helgen blev det en natt på Rimforsa Strand, där njöt vi av god mat, chill i bastun och dopp i sjön
Lokalt, jag gillar det verkligen
Strandbastun på Rimforsa Strand
Selfie är inte min starka sida haha. I dag blev det lunch i solen på en gågata i Stockholm alldeles själv. Ibland kan man känna sig ensam, idag var det bara skönt.
Vårt badrum på Downtown Camper bye Scandic är helt ok, minst sagt
Vad händer på hotellet? I morgon blir det yoga före frukosten, I Love!
Liten träning på hotellet, väldigt trevligt gym vägg i vägg med ”yogasalen” men ville inte få med någon annan på bild 😉 Förra veckan började jag med kost och tränings schema för en personlig pt, så det gäller att ta tillfället i akt. När tiden finns, finns ingen ursäkt för att inte gå till gymmet. Snart är det ju vinter och bikinin åker fram igen 🙂
Och så lite jobb såklart!

2 KOMMENTARER

  1. Jag har bara varit på entreplan på Downtown Camper men blir bra sugen att sova där trots att jag bor i Stockholm 🙂 Visste inte om att det var så mycket som hände där på hotellet!

    • Jag kan verkligen rekommendera det 🙂 Imorse var jag på hathayoga 1 timme före frukosten. Och frukosten är den bästa jag ätit på länge. Så en hotellövernatt där tycker jag verkligen du ska lyxa till det med! Man kan ju även bara betala för dags spa om man vill lyxa till det uppe på takterassen!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.