Vilket vinterväder

0

Tack Sverige! Vilket vinteväder det varit i helgen, sprakande vitt och sol! Det finns hopp om våren. Vi hade verkligen tur som kom hem till detta vinterlandskap. Jag har förstått att många börjar tröttna på vintern och snön men vi njuter för fullt. Vi har haft en riktigt skön helg.

Jag var ute på kusin afterwork i fredagskväll. Det hör inte till vanligheterna då jag brukar ligga som en padda i soffan och somna till Skavlan typ varje fredag. En fredagkväll i soffan är ju nästan oslagbar. Sedan har vi bästa lördagsrutinen i familjen. Tabata på gymmet kl.10, jag och tjejerna åker nästan alltid. Ibland är grabbarna i familjen också med. Jag tränar 45 minuter tabata och de chillar utanför med ipaden och kusinerna. Sedan är det handling och lördagsgodis. Bästa starten på helgen!

I söndags hade vi kompisar på mat och sedan blev det massa bus i snön. Vi har även hunnit tvätta och städa som tyvärr hör helgen till..

Nu är det dags för en ny vecka! Och snart är det ju påsk, galet vad tiden går fort. Ta hand om er och hoppas ni får en bra vecka!

Nedan lite bilder på kidsen, ville visa er hur galet bra bilder det blir med nya Iphone X

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.