Vildmarkshotellet – Kolmården

5

I mitten av juni så besökte jag och familjen Vildmarkshotellet i Kolmården. Det var premiär för oss och vi kommer verkligen att återvända.

Mycket bättre och trevligare än vad jag trodde! Barnen älskade äventyrsbanan i träden utanför och poolområdet på nedre plan och vi vuxna njöt av utsikten och god mat och dryck. Perfekt för hela familjen!

Hotellet har nu covid-19 anpassats så att endast hälften av rummen hyrs ut. Man får även boka tid i badet och restaurangen i förväg, det gör att det är gott om plats för alla och vi upplevde det inte alls trångt eller att man kom andra nära om man inte ville. I ett bad är det ju svårt men i bubbelpoolerna och bastun tex så stod det skyltar max 5 pers i taget och det respekterade alla när vi var där.

Vi bodde i ett dubbelrum med väggsängar som var till för en familj. I och med att vi är fem i familjen så kunde vi haft två rum men vi valde att bo lite trångt så lillebror fick dela säng och det var helt ok för hotellet, kostade inget extra med ett tredje barn.

Rum med utsikt, helt klart värt det och härlig balkong med sol, litet bord och två stolar.

Ett fraktfartyg kommer lastat, spännande tyckte barnen.

Bubbelpool i bottenplan på badavdelningen.

Strömmen, populärast av barnen.

Utepool där solen gassade i princip hela dagen.

Övre plan av badet var lite mer spa-känsla och det var också här behandlingsrummen till spat låg. På bild ovan en lugnare avdelningen med bubbelpool och relaxstolar och en härlig terass.

Terass från badet med utsikt över Bråviken.

Pool inne på övre plan som kändes mer för vuxna men barn fick bada där också.

Barnpool på nedre plan med litet vattenfall.

På kvällen åt vi på hotellets restaurang Terassen, alà carte till vuxna och barnbuffé till kidsen helt perfekt. Barnen kunde även beställa alà carte, halvportion, halva priset.

En barntallrik från buffén.

Vi delade på en löjromspizza till förrätt.

Pasta och burgare till huvudrätt

Mysig miljö där man kunde sitta inne eller ute på terassen, vissa bord var ej i bruk så att avstånd kunde hållas, kändes bra och inte trångt alls.

Frukostpåse och frukostbuffé kombi. Man fick en påse med bröd, smör och pålägg och så var det även buffé man fick ta ifrån.

Utsikt över restaurangen och en takterass man kunde ta med en glasvin upp till efter middagen. Där uppe fanns även ett pysselrum tilll barnen med papper, pennor, lim mm.

Banan utanför hotellet var nog det barnen tyckte var roligast 🙂

5 KOMMENTARER

  1. zdravo, zelo sem hvaležen po googlingu in našel nekaj zanimivih člankov na tej spletni strani, nadaljujte s pisanjem in kasneje bom spet prišel pogledat vaše zadnje objave .. Če lahko napišete več takšnih članov, bi bil res hvaležen. Kakorkoli, najlepša hvala!

    • Åh vad kul! Ni kommer få det toppen 🙂 Kommer inte ihåg om jag skrev om att förboka tid för bad och middag,
      annars är det ett tips att göra i förväg. Jag fick mail med länk om det när det var typ en vecka till vi skulle checka in 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.