Vietnam – planeringen har börjat

4
ptr

Jo men visst, äntligen har bokning och planering av Vietnamresan börjat. Jag vågar inte erkänna hur mycket jag har reserchat för att få ihop den ultimata rutten. Som jag hoppas ha fått till 🙂

Bil/båt/tåg/buss/hotell/viusm mm. Ibland (ganska ofta) behöver jag påminna mig om, att vi reser med 3 barn, 3, 5, 7 år gamla. Det får inte bli för mycket ”hattande”, checka in/checka ut, packa upp, packa ner.

Vid besök i storstäder där man vill uppleva lite mera så bokar jag alltid in några extra hotellnätter för att känna att man hinner med staden. Jag räknar med att i princip antingen fm eller em spenderas vid hotellets poolområde alt någon barnvänlig aktivitet, typ lekparkshäng, akvarium mm för att alla i familjen ska vara nöjda och glada hela dagen 🙂

Det kommer mer Vietnam planering framöver vill jag lova 🙂

Bild från Agoda. Jag tycker det ser så mysigt ut att bo homestay som här tex i Hoi An, vi har dock lite delade åsikter i familjen haha 🙂

4 KOMMENTARER

  1. Kul! Vi gillade som sagt bättre att bo i stan Hoi An än vid stranden, men hur man än gör måste man ta sig från det ena stället till det andra … Stranden var fin, men vi tyckte att det var lite för lugnt för vår smak för att vara där hela tiden ;). Å andra sidan är det ett gäng år sen och vi var där på lågsäsong, så ni kanske upplever det annorlunda!

    • Tack! Jättekul att läsa om er resa. Blev hotell inne i stan, såg ju så himla mysigt ut där och tyckte det verkade som det var lite lugnt om man bodde ute vid stranden. Ser fram emot att cykla runt med familjen 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.