Vietjet Air inrikesflyg Vietnam

0

Premiär för oss att flyga inrikesflyg i Vietnam. I dag flög vi med Vietjet Air och blev positivt överraskade. När vi bokade flygbiljetterna på Vietjet Airs hemsida så bokade vi även på 4 st extra bagage á 20 kg och valde sittplatser till alla på flyget.

En vecka innan vi skulle flyga med Vietjet Air så bokade vi på en extra väska. Så idag när vi skulle checka in i Ho Chi Minh City för att flyga till Phu Quoc så tänkte vi, undra hur det här kommer att gå. Det gick riktigt bra. Incheckningen var öppen när vi kom till flygplatsen ca 2,5 h före avgång. Checkin stänger 40 minuter före avgång på inrikesflyg med Vietjet Air i Vietnam. Vi hade även en väska som råkade väga mer än 20 kg men det sa de ingenting om.

Flighten skulle ta 55 minuter, tog 35 minuter. Flyget vi flög med kunde man fälla sätena och det fanns bord och stolsficka hurra, lite lyx för ett lågprisflygbolag.

Prisläge Vietjet Air

Vi betalade 225 USD (ca 2000 sek) för vår enkelresa från Ho Chi Minh – Phu Quoc. Det var samma pris för vuxna och barn, i priset är även 5 st bagage 20 kg och förbokade sittplatser inkluderade. Det kostade 25 USD att betala det var det enda sura kan jag tycka men men. Priserna styrs ju helt efter tillgång och efterfrågan och kan ju såklart vara både billigare och dyrare.

Om du har erfarenhet att flyga med Vietjet Air eller annat flygbolag i Vietnam kommentera gärna 🙂

Boardingkorten var som kvitton. Alla behövde även visa upp bagagetaggarna när vi lämnade flygplatsen på Phu Quoc för att visa att vi hade med rätt väskor ut från flygplatsen så spara taggarna!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.