Vi mår bra!

0
rbt

Tusen tack, jag kan nog inte säga det nog med gånger men jag är så ödmjuk av allas omtänksamhet när min man blev dålig härom natten.

Nu är allt bra. Låter konstigt att säga det men han har fått ta så himla mycket prover. Och det känns sååååå skönt. Massa blodprover, ekg och ultraljud av hjärtat och allt ser finfint ut. De tror det var en psykisk reaktion över oron för hjärtat.

Vilken natt vilken pers, vad liten man känner sig. Jag har skrivit en hel del mer på insta från dagen efter om någon har missat det.

Jag kan tänka mig att det kommer ett mer detaljerat inlägg om sjukvården i Vietnam framöver som vi bara har goda erfarenheter utav.

Internet är svajigt och svårt att ladda upp bilder…suck..

Imorgon åker vi vidare som planerat till Phu Quoc, det ska bli riktigt härligt med sol och bad och strandchill. Barnen ser verkligen fram emot det 🙂 De trivs bättre där en i storstan om man säger så. Det har ändå gått väldigt bra och vi har fått se mycket. Ho Chi Minh är en storstad i litet format med mycket väldigt centrerat. Det är perfekt med korta avstånd till sevärdheter, marknader, shopping mm.

Nu blir det lite poolchill och rastande av svettiga barn haha 🙂 Kram på er!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.