Koh Chang

4

I går kom vi till Koh Chang. Resan gick bra men jag blir ju lätt åksjuk så mådde illa i princip hela resan hit typ 5 timmar och sedan släppte det inte av. Astrist dag helt ärligt. Det spöregnade på eftermiddagen när vi kom fram med så jag vill mest åka hem igen haha. Verkligen synd om mig.. I dag mådde jag mycket bättre när jag vaknade så då fick jag hopp om livet och Koh Chang igen 😉

Idag har vi verkligen haft en jättemysig dag på Koh Chang. Vi började med en god hotellfrukost innan vi tog bilen till Klong Plu Waterfalls. Smidgt med bil alltså, man behöver aldrig vänta på taxi eller ha någon som väntar på en, det är skönt.

Det var ca 600 meter att vandra upp till vattenfallet, vi var där runt kl.10 så det var inte alls så mycket folk. Barnen knatade på och hoppade mellan stenarna. Det är så kul med så mycket mer saker man kan göra med barnen nu ju äldre de blir.

Yeah! Vi kom hela vägen upp, var en ganska så enkel promenad. Lilleman ramlade ner från stigen typ 3 m ner mot vattenfallet/bäcken men helt utom fara men han fick ganska så mycket rivmärken på kroppen framförallt armarna. Tur i oturen att det var han om det hade varit någon av tjejerna hade vi glatt fått vända och köpa 100 paket plåster i stället.

Framme!

Vi hade läst innan att det var lite fiskar som simmade och nafsade lite i vattnet. LITE fiskar, det var mycket fiskar och de kom i flock så fort man satte i foten. Det tog sitt lilla tag innan vi väl vågade kasta oss i. Vi simmade fort och sparkade mycket så de inte skulle komma för nära haha. Vattnet var riktigt klart, svalt och skönt.

Modiga tjejer och 2 andra turister 

På vägen hem blev det pizza, riktigt gott

När man mått illa eller varit magsjuk när man är i Thailand så går det verkligen inte äta thaimat. Idag var en sådan dag, så denna pizza satt riktigt fint

Lite poolhäng på eftermiddagen

I kväll åkte vi in till White Sand Beach som är den största stranden på ön

Det blev en mysig middag på stranden innan jag och tjejerna gick på fotmassage, lyx. Kändes som en dag från förr i tiden när jag reste utan barn. Middagschill på stranden och sedan en massage. På vägen hem såg vi att man kunde köpa grillad majs vid vägkanten, det får det bli imorgon. Det är ju sååå yammie!

4 KOMMENTARER

  1. Hej Lindha. Vi är ett sällskap på 8 personer som den 11/2 åker till Thailand vi stannar 2 nätter i Bangkok sedan flyger vi till Koh Chang. Vi har funderingar förståss om Coronaviruset men vi säger att så länge det inte avrådes att resa så åker vi.
    Det ser så mysigt ut på Koh Chang med långa sandstränder och sol och bad.
    Kan du rekommendera nått mer än vattenfallet där.
    Med vänlig hälsning
    Marita F.

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.