Väskförvaring Bangkok Flygplats

0

Bellugg väskförvaring på Bangkoks flygplats Suvarnabhumi kan jag verkligen rekommendera. Då jag själv använde mig av deras service i februari 2019 och var mycket nöjd.

Väskförvaring Bangkok Flygplats – Hur fungerar det

Bellugg ligger på våning 2 och 4 på Suvarnabhumi som är den nya internationella flygplatsen i Bangkok. När man lämnar in sin/sina väskor så krävs att man har med sig passet. Man visar upp passet, fyller i en liten infolapp och lämnar in sina väskor. Tillbaka får man ett kvitto på vad det kommer att kosta. Kvittot och passet behövs sedan när väskan ska hämtas ut och det är också då man betalar. Jag betalade kontant.

Väskförvaring Bangkok Flygplats – Vad kostar det

Liten väska en dag 100 bath (30 sek), stor resväska en dag 150 bath (45 sek). Förvaring av bagage upp till en månad.

Väskförvaring Bangkok Flygplats – Öppettider

Bellugg är öppet dygnet runt, alla dagar.

Väskförvaring Bangkok Flygplats – Var hittar jag förvaringen

På våning 2, nära toaletterna (denna använde jag)

På våning 4 mellan disk P och Q

Väskförvaring Bangkok Flygplats – Säkerhet

Man la väskan på ett bagageband och sedan åkt den i väg bakom ett stort glasfönster så man kunde se att där innanför förvarades väskorna. Det var alltså inget bagage som stod på kontoret. När man sedan kom med sitt kvitto och hade betalt så levererades väskan ut igen på bagagebandet, jag upplevde att det kändes tryckt och säkert.

Väskförvaring Bangkok Flygplats – Mer service

Bellugg erbjuder även förvaring på andra platser i Thailand och även leverans av bagage. Du kan tex. lämna in din väska på flygplatsen i Bangkok och sedan göra stan och när du kommer till ditt hotell på kvällen så är väskan levererad dit.

Jag har även läst mig till att det finns en till bagageförvaring som heter Airportels, har inte sett dem på flygplatsen och har ingen erfarenhet utav dem.

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.