Vardagen springer iväg

0
nor

Visst är det fascinerande hur fort en vecka går? Helt plötsligt är det måndag, väckarklockan ringer och man tror det är mitt i natten. Sen tisdag som är veckans minst roliga dag har jag fått lära mig av en kollega. Då har ju vi självklart gjort om den till en av veckans roligaste dagar, hur undrar ni va? Vi tränar alltid, Hit kondition kl.12 ett gäng kollegor på lunchen, ja, jag vågar nästan att säga alltid för det ska mycket till om något kommer i vägen 🙂 Man kan styra sin tid och sina möten om man är fast besluten om vad som är viktigt.

Sen är det helt plötsligt fredag och mys i soffan innan helgen oftast springer på i samma fart.

Det var bara en reflektion från mig om vardagen haha.

Idag har jag varit och fixat lite i pappas hus, jag har varit husvakt då han har varit i Thailand en månad. Massa härliga bilder i från vårt hus som gör att längtan dit inte blir mindre såklart. Jag vill ju inte påstå att jag är någon vidare bra husvakt men känns som det gått ganska bra. Skönt att det inte är några blommor att vattna ute för då hade det gått mindre bra. Min pappa är oftast (alltid) vår husvakt när vi är på vift så känner att det minsta jag kan göra är att pyssla om hans hus, vattna blommor, ta in post, åka med bilen till plåtslagaren på bokat tid mm. Imorgon kommer han hem, det ska bli mysigt. Då är det bara 3 veckor kvar tills vi åker. Tur det annars hade jag nog inte klarat av att höra allt om resan och se på alla bilderna 😉

Kvällspromenad med en kompis och hinna hem före läggning, det är vardagslyx. Har dock inte hittat mina mössor mm inför vintern så får låna barnens 🙂 (inte bästa bilden men fanns ingen tid för redigering)
När jag lämnar barnen själv på morgonen så blir det lätt lite körigt. Så då har jag börjat med att äta frukost i bilen, smidigt och tidsbesparande. När jag sedan är på väg hem så är det mellis (kvarg med nötter) och  den här dagen även ett glas Pepsi Max (vardagslyx det med för mig som inte dricker kaffe eller te) sen är det bara att hämta barnen och börja skjutsa till aktiviter. #hejvardag #snartlångresa

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.