Vardag hemma

2

Jag tänkte att jag hoppar över allt snack om corona och vad hemskt allting är och istället fokuserar på vad som är nice i livet. Allt om corona finns ju att läsa om tillräckligt i andra nyhetsflöden.

Vi försöker komma in i vardagen här hemma. Försöker och försöker det är redan gjort 🙂 Barnen tycker det är jättekul att träffa alla kompisar igen. Tidsomställningen och de aktiva dagarna har gjort att barnen är trötta på kvällen och piggelina på morgonen, man tackar. Så mycket som de är ute med förstår jag att de är trötta.

Jag jobbar hemifrån den här veckan då det blev som en bonusvecka, skulle ju egentligen varit i Thailand nu så stod liksom inte så mycket i kalendern. Och passar också på att hämta barnen när skolan slutar kl.13 så vi har haft sköna våreftermiddagar hemma. Kompisar har följt med hem och lekt och jag planterat vårblommor, njuter av den friska luften och att bara vara hemma.

De flesta av barnens träningar är nu förlagda utomhus så igår kväll följde lilleman och jag tjejerna till deras parkourträning och sedan gick vi spåret och lekte i lekparken. Så härligt det är att vara ute på kvällarna och vad ljust det har blivit.

Har även tvättat typ 10 maskiner tvätt sedan vi kom hem så nu börjar allt bli rent och alla kläder, badkläder, handdukar och andra saker har kommit på sin plats i garderoberna. Skönt. Imorgon efter skolan blir det att åka till stan och köpa gympaskor mm. då alla barns fötter verkar ha växt under vintern.

Hoppas också ha lite tid snart till att börja dela med mig av vår resa till Kuala Lumpur och våra härliga hotellvistelser i Thailand. Det kommer när det kommer, nu mest fokus på jobb och att familjen mår bra.

Barn är bra underbara, de får en att tänka på annat vare sig man vill eller inte. Och att vara ute i skogen i vårsolen är ju bara såå skönt.

2 KOMMENTARER

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.