Väckarklocka på semestern

0

Flygresan har gått jättebra. Vi satt verkligen längst bak, inga höjdarplatser precis när man har en toakö bredvid sig hela tiden, men man kan inte få allt när man bokar några dagar före avresa och inte hinner välja platser. På raden framför oss satt en väldigt trevlig familj med 2 barn som var 11 och 13 år gamla. Tjejerna tyckte det var jätteroligt att prata med dem och det slutade med att tjejen i deras familj och jag bytte plats, så de satt och spelade spel och läste bok på vår stolsrad. Helt perfekt med syselsättning för alla. Vilgot däremot fick vi jaga en del då han tyckte det var riktigt roligt att krypa i gången. Det var också ganska så stimmigt på planet då en kvinna var väldigt berusad och nekades att dricka mer, något som hon inte uppskattade och ställde till med riktig scen. Tyvärr så upplevde jag att det då inte fanns så mycket rutin och arbetslivserfarenhet hos många av flygvärdinnorna, någon gång måste man ju vara ny på jobbet men just idag kändes det som alla var nya på jobbet.

Vid kl.03.00 checkade vi in på hotellet, som småbarnsförälder tycker man verkligen det är mitt i natten men på hotellet var det liv och rörelse. Vad gör alla uppe? Sov är ni snälla =)

Av erfarenhet sedan vi var i Dubai förra gången och vi höll på att sova för länge och missa frukosten ställde jag väckarklockan på 9.15 då hinner familjen lagom vakna och hinna ner och käka frukost innan den stänger kl.10.30, sagt och gjort, jag vaknade kl.9.15, skönt…Nu när det bara är 3 h tidsskillnad så vi bestämde vi från början att försöka hålla oss i någorlunda tid med hemma så det inte blir så tidiga morgnar hemma och omställningen att komma in i vardagens tider och rutiner hemma inte bli så stor. Nu hoppas vi på en god frukost innan vi ska kasta oss i poolen!

 

IMG_7813

Saga och jag på flyget

Martin och Vilgot på flyget

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.