Vabruari även här

0

Okej, vi är i paradiset, vi har det grymt bra. Men nu tycker jag det räcker med sjukstuga. Det började förra fredagen med att vi fick hämta lilleman från förskolan som hade fått feber. Sedan har de avlöst varandra, stackars barn. Han blev frisk fem dagar senare sedan var det syrrans tur i fyra dagar och så i dag var det dags för storasyster. Symptomen detsamma för alla, feber, hängiga och ont i kroppen. Vi föräldrar har även varit dyngförkylda en del av tiden också. Så nu om några dagar så hoppas vi att influensan flyttar ut för gått.

Det är många barnfamiljer här i grannskapet som har varit sjuka sista tiden. Feber som kommer och går och förkylning. Långdraget och segt.

I går förklarade vi lillasyster frisk så i dag var det äntligen dags för alla att åka till stranden. Tjohoo! Har ju mamma på besök nu i två veckor och idag var första dagen vi kunde åka alla till stranden. Och vilken dag det blev, helt fantastisk 🙂 Och massa härliga vågor att hoppa i. Dock var storasyster inte så pigg så hon fick ligga i skuggan och chilla hela dagen, nöjde sig väldigt bra med det som tur var.

Mys med mormor i sarengen på väg till stranden

Chill i skuggan och ipadmys för Sigrid som var hängig

Mycket vågbus för dessa tjejer 🙂 När det är 32 grader i havet så finns det liksom inget som gör att man vill sluta bada. Badkeps och uvtröja är ett måste för mina barn annars skulle kinderna aldrig palla solen en dag i havet

Och där föll solstolen ihop haha. Trästolarna är ju inget vidare sköna alltså men väldigt thaiiga och mysiga

Dagens i-landsproblem – Glassen smälter för fort

Efter massa bad i vågorna och lunch så somnade även lilleman gott i skuggan

Alltså om ni är glada att jag är här så ska ni veta hur glad jag är över att vara här! 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.