Vab i dag

0

Igår hann barnen vara på förskolan i en hel timme, när de ringer och säger att Vilgot är trött och har 38 graders feber. Lät jättekonstigt tyckte jag då vi precis lämnat honom och inte märkt något alls. Martin åkte hem och hämtade honom, han sov i 2 timmar och var hur pigg som helst. Vi vet inte om han hade feber för Martin hittade inte termometern, haha den hade jag ju redan packat ner inför resan 🙂

I och med att han hade feber igår så fick han inte gå på förskolan idag, jag älskar regler, not. Helst när man har en liten buse hemma som är hur pigg som helst. Så idag var han och jag hemma, så här i efterhand så var det ganska så nice i och med att vi fick grymt mycket gjort inför resan. Vi bäddade rent, tvättade x antal maskiner, dammsög bilen, plockade iordning i trädgården/carporten med cyklar mm, städade/plockade iordning tjejernas rum riktigt ordentligt och såklart packade en hel del 🙂 Nu har jag nästan panik över att vi har för mycket plats i väskorna när jag nästan känner mig färdig med packningen. Förutom lite necessärer, träningskläder och småpryttlar som får packas ner i sista stund.

Barnen är hos mormor, Ingemar och Ida för att mysa det sista nu innan vi åker på fredag. Själv packar jag, tvättar och fixar lite och framförallt njuter av tystnaden. Imorgon är det nästsista arbetsdagen före resan, har galet mycket att göra men det ska nog gå bra!

img_0828

Alltså denna lilla buse, han älskar verkligen mjölk! Blev så arg på sin mamma när den tog slut idag, haha. Att han inte förstår att vi försöker äta/dricka upp det vi har hemma 🙂

img_0830

Sådana smilegroppar han har 🙂 Diggar frisyren också, jag har verkligen inte fått till någon klippning, tror även att jag våndas lite över att lockarna och fluffet kommer försvinna för gott. Blir att gå till frissan i Thailand så han inte svettas ihjäl om huvudet, stackars liten 🙂

img_0823-2

Ibland är det lite väl tyst…borde ha lärt mig vid det här laget att tystnad = bus. Unge, grötpulver överallt, bara att ta fram dammsugaren igen! Det var även ett dammigt litet monster som sprang omkring i huset också..

img_0838

Önskade mig denna pulsklocka i födelsedagspresent, då säger säljaren på elektronikbutiken när Martin skulle köpa den att den var gammal och utgående så då fick jag istället att aktivitetsband. Men nu så har Martin hjälpt mig och bytt till klockan jag ville ha, och helt plötsligt behövde han också en egen 🙂 Så nu har han lovat att springa Halvmaran med oss 11 juni i Linköping, vilken utmaning vi har framför oss, kul 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.