Utmärkt flygresa

0

Flygresan gick väldigt bra, det tycker jag i och för sig alltid den gör. Vet inte om det beror på att jag vet att detta måste genomföras för att komma någonstans i Världen eller om tålamodet är påfyllt i förväg. Eller om det bara går väldigt bra. Barnen finner sig i situationen och det är aldrig några problem.

Barnen var glada och vi fick sitta bakom en vägg som jag bokat in från början, det underlättar verkligen. Då har barnen som ett eget litet space framför fötterna där de kan sitta och leka, perfekt.

(Kostar oftast inget extra så hör med din resebyrå när du bokar om den möjligheten finns, helt klart värt att engagera sig lite i seatingen före avresa om det är lite längre flygningen på gång.)

All eloge till Emirates, riktigt trevligt flygbolag att flyga med och bäst av allt var flygmaten. Det var bland den godaste dessert jag ätit någonsin. Chokladmousse med krisp i, riktigt god. Passade på och åt upp nästan hela Martins med. Att vara hungrig på flyget är det värsta jag vet. Barnen fick även varsin filt och en liten pysselpåse, I love. Helt perfekt med nya saker att leka och pyssla med på flyget, då går tiden lite fortare. Tyckte även kabinpersonalens kläder var väldigt stiliga, det är också väldigt trevligt.

IMG_2887

IMG_1458-1

Nöjd Saga sitter på toalettlocket

IMG_1459

Hej och hå, lite suddigt men det är för att vi är så snabba 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.