Underbara sommarväder

0

Vilket sommarväder vi har, det är helt fantastiskt!

Jag njuter verkligen ute i största möjliga mån och verkligen älskar de kvällar då vi packar med oss mat ner till badet där vi bor efter en dag på jobbet/förskolan. Bara bada och chilla tillsammans hela kvällen, antingen själva eller med några vänner som kör samma upplägg. Livet på en pinne verkligen!

Något som jag tycker är intressant är att den första och andra veckan av den underbara värmen så kändes det som hela Sverige hade ett leende på läpparna och njöt av det härliga vädret. Nu har det nästan varit fint lite väl länge så nu börjar många bli oroliga för om det här är sommaren. Vad händer sen när semestern kommer? Kommer våren från maj som aldrig hann att vara vår. Det slog ju liksom om från vinter till sommar nästa direkt, iallafall där jag bor. Syrenen har nästan blommat över och prästkragarna i landet till midsommar blommar för fullt.

Hur tänker ni? Njuter ni fullt ut? Eller ligger det en liten tanke och skaver att nu får det faktiskt räcka med sol, vi vill ju faktiskt ha lite kvar till semestern i sommar? Kommentera gärna det skulle vara så kul att höra hur ni tänker!

Ta hand om er och hoppas ni får njuta av solen och värmen på bästa sätt!!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.