Underbara Bangkok

2

Alltså vi njuter verkligen av att vara här 🙂 Vi lämnade hotellet vid kl.10 imorse sedan har vi varit ute på vift i Bangkok hela dagen. Vi var hemma 1 timme på eftermiddagen och chillade lite och tog ett dopp i poolen sedan hoppade vi in i en taxi igen för kvällens äventyr, mot Asiatique. I taxin hem nu kl.22 satt barnen och kvittrade och sjöng sånger hela vägen hem, själv kände jag mig helt slut 🙂 Så härlig dag, galet stimmigt hela dagen med så mycket folk och trafik överallt 🙂

Mer om våra Bangkoks dagar kommer framöver. Nu är det sovdags och imorgon åker vi vidare mot Mae Phim, där blir det lugnt och skönt. Nästa gång i Bangkok ska vi stanna längre än 3 nätter!

 

img_4403

Det är iallafall fullt när hela familjen och 2 vagnar åker tuktuk

img_4431

Vilgot har fått en ny vagn idag, bästa köpet på länge 🙂 Alla barnen kan åka vagn och vi kommer fram så mycket fortare och smidigare i Bangkok

img_4434

Badbrud på vårt hotel Somerset Lake Point

img_4438

Poolen på hotellet

img_4440 img_4451 img_4454 img_4459

Dagens tredje glasspaus idag 🙂

2 KOMMENTARER

 1. Hej!
  Hittade din blogg då jag sökte på att resa till Bangkok med små barn! Vi kommer att resa tre veckor till Thailand och vara tre till fyra dagar i Bangkok. Sen kommer vi åka till Ban phe där vi hyrt ett hus. Det jag funderar på är om jag skall ta med våran lite klumpigare vagn till min son som kommer vara nästan 1,5 år, eller köpa en sulky på plats. Såg att ni köpt en vagn i Bangkok. Vart hittade ni den? Vi funderar starkt på att köpa en på plats men vet inte riktigt vart jag kan hitta en. Jag har själv jobbat i Thailand och varit där på på semester men aldrig med barn så det blir annorlunda. Har du några fler tips o råd får du gärna maila till mig.

  Tack för en bra och inspirerande blogg!!
  Hälsningar Elin

  • Hej! Vad kul att du hittat min blogg 🙂 Vi köpte vagnen på Big C i Bangkok för 2000 bath (ca 500sek), det fanns massa olika varianter i olika prisklasser, vi tog väl den som var enklast med liggläge och sufflett, de hjälpte till att montera ihop den direkt på plats så det var bara att köra ut sen, perfekt 🙂 Tips att ta med myggnät. Vilken härlig kombination med Bangkok och Ban Phe, jag har skrivit en hel del om Ban Phe på bloggen då vi bott där 2 gånger tidigare 🙂 Ha det gott!!
   Kram Lindha

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.