Två veckor går fort

4

Två veckor går fort vare sig man har roligt eller inte. Vi hade ett så himla skönt vardagsflow här. Barnen var nöjda och glada, allt med skolan fungerade bra. Vi vuxna tränade i princip varje morgon när vi lämnat barnen vid skolbussen, sedan jobb, lunch tillsammans och så lite extra lyx som yoga, thailektioner och massage. Massa familjetid, kompislek, värme och god mat.

Sedan för två veckor sedan var det som livet vändes upp och ned. Ett telefonsamtal från Sverige med den hemska nyheten att en i vår närhet var riktigt sjuk. Nedsövd på Linköpings Universitets Sjukhus. Fy vad det har påverkat mig att vara så långt hemifrån. Mamma som satt på tåget till Arlanda för 2 veckor semester hos oss och fick vända och åka hem. Barnen besvikelse över längtan till mormor efter 7 veckor på resande fot och med julklappar nerpackade i resväskan. Min man som skulle hem och jobba i Sverige i en vecka.

Det blev mycket på en gång. Och det löste sig väldigt bra, min pappa som var hos kompisar i Thailand kom till mig och barnen och den planerade jobbresan till Sverige blev av. Mamma stannade hemma och behövdes på bästa sätt.

Idag fick vi nästan kasta ut pappa då min mamma (de har varit skilda i typ 25 år) kommer imorgon till oss. Tjohoo resan blev av två veckor senare än planerat 🙂 Och pappa har varit här i 12 dagar nu så dags för honom att åka vidare även om han inte var så sugen på det haha.

Allt är nu stabilt hemma och det är viktigast av allt!!!

Så nu känns det som det är dags att komma in i LEV LIVET, SÅ JÄKLA UNDERBART VI HAR DET igen. Tre veckor kvar på denna underbara plats. Vi satsar på familjemys med tacco på terassen ikväll sedan ska jag och tjejerna på massage innan det blir soffmys. Har längtat efter att se Renées brygga med Petter Stordalen. Men blir aldrig av haha, handlar mest om prioritering tror jag.

Hoppas ni har en mysig helg framför er!

I går hängde jag upp en orkidé i badrummet, alltså jag älskar orkidéer (och snäckor)!

4 KOMMENTARER

  1. Har följt (men inte kommenterat). Sååå jobbigt med sjukdomsfallet, när man är så långt borta och allt! Skönt att det verkar mer stabilt och att ni Jan njuta av den sista tiden av er vistelse!!

    • Ja, verkligen 🙂 Jag vet, vissa där vi bor tar med sig orkidéer hem i resväskan men riktigt så ”galen” är jag inte. Eller det kanske jag hade varit om jag inte redan hade haft galet mycket med bagage haha 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.