Trevliga dagar på Loka Brunn

0

Loka Brunn, det infinner sig ett lugn i kroppen av att bara höra namnet. Och nu tror ni jag har spaat och haft det allmänt soft. Jag har verkligen haft det jättetrevligt och lärt känna massa nya människor men det var lagom att jag hann in på spat en kväll och fick njuta några timmar. Jag har haft förmånen att vara med när Svenska Spahotell anordnar spadagarna 2016 på Loka Brunn. Jag har hjälpt till lite med att marknadsföra min mans företag, Optiqo. Trevligast av allt var att lära känna min mans kollega Karin som jag enbart hälsat på tidigare men nu har haft förmånen att kampera ihop med i 3 dagar. Dagarna bjöd på mycket god mat och trevliga samtal, lite för mycket vin och sena kvällar för en sliten 3-barns mor. Passade på att yoga 2 mornar med Yogobes Anna Gordh Humlesjö, riktigt skönt före frukost. Sedan har vi varit på ölprovning med Jens och Johan Spendrup, också väldigt trevligt och lättsamt. De fick mig dock inte att börja dricka öl men ändå väldigt intressant att höra historier bakom ölsorter.

Loka Brunn är verkligen en pärla, fantastisk rogivande miljö, bra service och ypperligt god mat. Behöver man något mera? Varför fick jag inte stanna längre? =)

 

Tur att jag inte drack så mycket vin så jag hittade hem på nätterna 😉

IMG_0123

Ölprovning i kyrkan med Jens och Johan Spendrup

IMG_0118

Mitt mysiga rum

IMG_0133

Gästkock Karl Ljung med kock kompisar bjöd på fantastisk mat

IMG_0151

Janne Josefsson från Goodio bjöd på riktigt god mörk choklad

IMG_0160

Lyx för trötta fötter

IMG_0156

Urläckra potatisar på salladsbuffén

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.