Tre djupa andetag

0

Om ni som jag tidigare varit hos en skräddare i Thailand och sytt upp ett klädesplagg så vet ni att det krävs tid och tålamod för att få det som man vill ha det. Det finns så många superduktiga skräddare i Thailand men det är ju inte alltid personalen i butiken är lika underbara att ha att göra med.

Nu gäller det bara att andas djupt, det kommer ta tid, det kommer bli fel, det kommer krävas tålamod. Vi kan väl bara hoppas att det slutar med tre fantastiska klänningar till bröllopet. Jenny ska vara tärna och tjejorna såklart brudnäbbar och de kommer alla tre se ut som tre söta prinsessbakelser. Helt perfekt chans att kunna sy upp klänningar i samma tyg nu när vi är här tillsammans. Hade princip varit omöjligt hemma eller inte värt pengarna i alla fall.

Vi blev rekomenderade en skräddare av en trevlig tjej som jobbade i en butik i Saladan som Jenny och Per pratade länge med. Det var hennes bror som arbetade där så vi slog till.

Jag hade med mig en klänning hemifrån för att visa hur jag ville ha modellen. Sedan kom vi överens om priset och sedan mättes det och mättes det. Perfekt, tyget är valt och vi ska komma tillbaka om två dagar för att de ska få prova första gången.

 

IMG_7932

Middag i kväll inne i Saladan

IMG_7944

Sigrid i songathewen på väg hem från Saladan

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.