Planerar semester

0

I dag har jag varit och gymat, hur skönt som helst. Blir ju en hel del simning för mig men att spänna musklerna ibland är ju inte helt fel, bra start på dagen! Sedan har vi fixat lite idag inför i morgon, då bär det av på semester i semestern 🙂 Kan man ha det bättre?? Haha!

Vi ska göra Pattaya i helgen, känns lite galet men samtidigt jättekul! Vi har nu fixat bil vi ska hyra, tjejen som har restaurangen på Bali Residence där vi bor är en pärla på att fixa saker och tjäna pengar. Perfekt, smidigt för oss! Så imorgonbitti blir bilen levererad, denna gång ville Martin ha en större variant mer suv så vi får se vad som dyker upp 🙂 (Han har ju självklart sett bild i hennes telefon på den 🙂 ) Hon har lovat oss att allt är ok med försäkringar och allt och jag bara hoppas så innerligt att inget händer med bilen (eller oss för den delen), har ju lite dålig erfarenhet sedan Gran Canaria i somras så jag är lite nojig med hyrbilar men vi hoppas såklart allt går bra.

Sedan har vi bokat boende på Centara Pattaya Hotel i 2 nätter som ligger nästan mitt i Pattaya. Det kommer bli livat och kul, vi lyckades få till ett familjerum så att vi alla kan bo tillsammans och det är väldigt skönt och tryggt tycker jag. Ska bli lyxigt med lite hotelliv och hotellfrukost igen 🙂 Hoppas att hotellet håller hyfsad standard, vi har inte tänkt att hänga där allt för mycket så har valt hotell efter budget max 1000 sek/natt inkl.frukost, tror det blev 1600 sek för 2 nätter, känns helt ok, vi är ju ändå 5 stycken i familjen. Ska bli skönt att inte behöva packa med oss alla våra grejor utan bara det som behövs över helgen.

Info Pattaya: Pattaya är en stor turistort mest känd av oss svenskar att vara partystället nr.1 i Thailand för 10 år sedan. Som om det bara skulle finnas bargator där 🙂 Vi tror och hoppas att Pattaya har mer att erbjuda än så. Vi har tänkt oss shopping, marknader, bad och sedan på söndag så ska vi göra en heldag på Nong Nooch som är en stor upplevelsepark och ligger strax utanför Pattaya. Ifrån Mae Phim där vi bor är det ca 10 mil till Pattaya och Pattaya är den närmsta stora staden härifrån. Nästa blir att åka ungefär dubbelt så långt och då kommer man till Bangkok men det känner vi att vi redan gjort. Själv skulle jag gärna åka dit igen men känns inte som barnen är så vidare sugna på det 🙂

Önska oss lycka till på vår lilla tripp!! 🙂 Vi åker efter lunch imorgon då lilleman ska sova och hoppas på en lugn och skön bilresa, startar med bästa förutsättningarna iallafall!

Hoppas ni har en skön helg att se fram emot hemma!

img_4956

Vårt lilla husdjur som verkar trivas bra på terassen under alla våra badgrejor 🙂

Bilden ovan på Saga som lärt sig göra volt ner i poolen idag på djupt vatten utan simdyna, lilla badunge alltså. Film finns på instagram 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.