Tips på tv-serie

0

Den 24 oktober var det premiär för serien Expeditionen 2019 på Tv4. Nu har det visats tre avsnitt och jag är helt fast. Det handlar om ett gäng mer eller mindre kända svenska personer som ska bestiga Lobuche Peak. Lobuche Peak är 6119 meter högt, ligger i Nepal och har fantastisk utsikt över bland annat Mount Everest.

Man får följa deras bergbestigning dag för dag. Och för varje avsnitt blir jag mer och mer sugen på att själv ta mig an en sådan utmaning, så häftigt. In och titta och se om ni blir inspirerade! Expeditionen 2019

Ville även passa på att tipsa om bloggen Ett Annat Liv där Patrik precis tagit sig upp till Everest Base Camp, så häftigt. Han skriver också om kostnader mm för den intresserade. Läs mer HÄR

Och så när vi snackar äventyr så får ni inte missa tuffa Annelie Pompe. Hon gör massa spännande saker och arbetar tex som guide på Expeditionsresor. De är proffs på bergsbestigningar och har riktigt häftiga resor. Annelie har varit med i Framgångspodden avsnitt 54 och 322, riktigt roligt att lyssna på. Annelie var även med i Mästarnas Mästare i år.

I framtiden ska jag verkligen bestiga ett högt berg. Difust mål/dröm för tillfället men känns som det dröjer några år innan barnen vuxit till sig och man känner att man kan åka iväg på ett sådant äventyr.

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.