Tips på bra syskon resevagn

0

Mars 2012 insåg vi att vi var i behov av en syskon resevagn då vår vanliga syskonvagn tog alldeles för mycket plats i bagaget på bilen och vi insåg att våra resväskor aldrig skulle få plats. Sigrid fyllde precis 2 år då och Saga var några månader gammal.

Jag är så himla glad över att vi köpte en Britax B-Agile Double, den har hängt med sedan dess. Tror den har varit på resande fot med oss i sisådär 20 veckor och även en del på hemmaplan. Det syns på den, framförallt att den har blekts och det har satt sina spår av barnens solkräm i sitsen. Den är fortfarande helt hel och fungerar utmärkt. Ska säga att vi är inte bäst på att ta hand om våra saker och använder dem verkligen, saker är ju till för att användas.

Det bästa med vagnen är att den blir väldigt liten när man fäller ihop den, den är väldigt smidig att fälla ihop. Den får lätt plats i bagaget på en vanlig taxi, en tukt tuk, songathew och sareng.

Fullt liggläge och rymlig varukorg under. Det ingick även ett bra regnskydd när vi köpte den. Vi köpte även till en vagnväska som egentligen inte tillhörde just den vagnen men som passade perfekt. Den är lite tjockare i tyget och har skyddat vagnen bra under alla flygresor.

Vagnen är en vanlig vagn som passat perfekt för vår familj som resevagn. Ett tips om ni är på väg att köpa just syskon resevagn, kostar ca 4000 kr.

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.