Tips om instagram stories

0

Jag ville bara passa på att tipsa om instagram stories.

Nu när jag är i Thailand på longstay några månader så kommer resamedfamiljen.se uppdateras med inlägg cirka tre gånger per vecka.

Om ni vill veta mer vad som händer här i Thailand om dagarna så vill jag tipsa om instagram och framförallt stories. Där ligger jag upp bilder dagligen om allt möjligt här i Thailand. Ni hittar oss på: @resamedfamiljen.se

Jag är verkligen så glad över att ni blivit ett sådant härligt gäng som följer med på våra resor 🙂 🙂 🙂 🙂 

Liten guide – Instamgram för nybörjare

För er som känner er osäkra på instagram så kommer här en kort liten guide. Instagram är en app som laddas ner på telefonen.

I det vanliga flödet kommer bild och text upp som man lätt kan kommentera och som alla ser. Dessa bilder och kommentarer finns alltid kvar.

Instagramstories är de små ringarna högst upp. Om man klickar där så ser man bilder som lagts upp inom de senaste 24 timmarna sedan försvinner de ur flödet. Om man kommenterar eller gillar dessa bilder är det bara jag som ser det, det är alltså privata meddelanden.

Om ni sedan går in på min profil, klicka på @resamedfamiljen.se så finns där många små ringar med olika teman. Som tex. Ban Phe – livet, Ban Phe – beach, Ban Phe – food mm. Här har jag sparat stories i olika kategorier som alltid finns att titta på. Så om man känner ge mig tips om stränder så är det bara att klicka in på den ringen där det står Ban Phe – beaches. Smart va? (Finns såklart andra resmål där också)

När man är inne på profilen kan man även se det vanliga flödet med alla bilder som @resamedfamiljen.se har lagt upp.

Hoppas vi ses även på insta! 🙂

Ha det gott och ta hand om er!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.