Thailand nästa!

2

Jag tror knappt att jag har skrivit om att vi snart åker till vårt älskade Thailand. Det har inte heller varit bestämt i så många veckor, tror det var ca 2 veckor sedan vi slog till och köpte flygbiljetter. Sedan har det varit så mycket med jobb, utvecklingssamtal, tandläkare, 4-årskontroll, överlämningar, sommarfester, avslutningar på förskolan/skolan, student mm. så jag knappt själv hunnit tänka på resan. Ibland känner man av att det är 3 barn man roddar runt haha.

Qatar Airways Göteborg – Bangkok

Vi fick betala 25000 sek för 2 vuxna och 3 barn (4,6,8 år). Då flyger vi från Göteborg med Qatar Airways med ett byte i Doha så flygresan är ca 6,5 timmar + 6,5 timmar med 2 timmars mellanlandning. Samma väg hem. Helt ok, Qatar är trevliga att flyga med och jag vill helst inte att det ska överstiga 25000 sek för familjens flygbiljetter (förutom om det är tajt inpå jul och nyår där det kan skilja flera tusenlappar mellan dagarna)

Så 18 nätter blir vi borta 🙂 Så vi hinner njuta av sommarSverige här hemma också. Jag håller med att Sverige är underbart på sommaren och att det är galet att lämna landet. Men Tajlandet älskar vi ju sååååå också och om allt går som det ska i planeringen i livet så kommer vi ner dit i januari nästa gång 🙂

Det kommer bli chilliga veckor, bara njuta tillsammans som familj. Lediga på riktigt, massa god mat, mys, bus, vänner, massage, värme, hav, träning och terasshäng på kvällarna. Och kanske några dagar i Bangkok och Koh Samet om vi känner för det.

Bild ovan från stranden vid Pinery i närheten där vi bor. När det spelas fotboll i väntan på middagen, livet alltså!!

2 KOMMENTARER

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.