Thailand bokat i sommar

0

Check deluxe – Det blir Thailand i sommar. Efter lite velande hit och dit så har vi bestämt oss för att åka ner till vårt älskade hus i Ban Phe i sommar. I dag är det exakt en månad tills vi åker. Vi startar semestern med traditionsenligt midsommarfirande med familjen och vänner sedan drar vi iväg. Det ska bli såååå nice!

Thailand sommar nr.2

Förra sommaren var första gången på sommaren som vi reste till Thailand. Vi var riktigt nöjda! Vädret var över all förväntan och sen all god mat, härliga människor, massage och tid för familjen så kan det ju inte bli bättre. I sommar ska vi vara där i 3 veckor. Det blir att hänga mest i Ban Phe, vi har även tänkt att göra lite småutflykter med övernattningar. I dagsläget inte helt klart vart det blir men förmodligen Koh Chang och någon natt i Pattaya.

Hyrbil från Bangkok flygplats

För första gången ska vi hyra bil direkt ifrån flygplatsen och ha den under hela resan. Det blir mest prisvärt då behöver vi inte ha taxi till och från flygplatsen heller. Man blir ju lite mer fri med bil med att hitta på vad vi vill så det ska bli kul! Barnen är dock inte så nöjda då de älskar att åka moppe så vi får se om vi kanske hyr moppe några dagar för att alla ska blir nöjda. Det är faktiskt väldigt mysigt, det tycker jag med 😉 Bästa med bilen tycker barnen är att vi kan åka till apberget när vi vill!

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.