Sunwing Kamala – familjehotell med utmärkt läge

0

Sunwing i Kamala tycker jag är väldigt trevligt, vi har snart bott här i 2 veckor. Alldeles lagom eller kanske något för länge för våran smak 🙂

Vi har passerat med taxi en hel del genom Kamala förut men aldrig bott i Kamala. Vi har bott på stränderna Surin, Bangtao och Nai Yang som alla ligger norr om Kamala på Phuket. Jag tycker faktiskt det är riktigt trevligt här och det beror främst på att när man lämnar hotellområdet så möter man ”riktiga” Thailand. Riktiga och riktiga,  det är klart att det är väldigt turistigt men ju längre bort man går ifrån Sunwing ju mer local blir det. Det är mysigt tycker jag! I bland när man bor på stora hotellkomplex där allt finns och man i princip inte behöver gå utanför hotellområdet och det inte heller finns någonting utanför, för de ligger helt off. Så är det med Sunwing i Bangtao på Phuket, där bodde vi för 2 år sedan.

Jag tycker det är mysigt när man kan strosa lite på kvällen, slinka in på 7/11 och köpa något man är sugen att snacksa på på terassen på kvällen. Eller frossa i färsk frukt eller ta en frukstshake, det kan man i Kamala. Man kan även äta på någon av alla de restauranger som ligger precis vid stranden, ta en kvällsmassage på ett av alla massageställen som finns på Beachroaden i Kamala som man når med ca 5 minuters promenad ifrån hotellet. Finns ju även en del ”turistshopping”, apotek, barer mm inom gångavstånd på hotellet.

Sedan är ju Sunwing alltid Sunwing, de är ju de bästa familjehotellen om man vill ha allt serverat! Men snälla ni om ni flyger hela vägen till Thailand så lämna hotellområdet ibland, så ni får uppleva det riktiga Thailand. Annars rekommenderar jag er faktiskt att välja en semester med kortare flygresa och mindre jetlag när ni kommer hem 🙂 !!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.