Strandhäng och grekmat

0

Idag började vi med att hänga på stranden, det är ju så härligt med havet. Kul att sitta och gräva tyckte Sigrid fast sedan tyckte hon det var roligare att springa ut i havet. När vi badat en stund så gick vi upp till poolområdet i stället. Lättare med skugga och inte lika sandigt.

Hela familjen tog en lång siesta på rummet efter lunch, känns som värmen tog ut sin rätt på oss alla.

Ikväll hade vi bokat bord på den grekiska À la carte restaurangen, man får äta där en gång under sin vistelse på hotellet. Ett tips är att boka bord tidigt under sin semester för att få en dag och framförallt tid som passar bra för familjen och äta.

Tycker egentligen inte vi hade så höga förväntningar på restaurangen och maten och servicen var helt okej, men kanske inte mer än så. Och ärligt talat om man jämför med att kunna ta sin mat från buffén direkt när man kommer till restaurangen mot att sitta och vänta är ju så mycket bättre med en 1-åring. Sigrid hade tröttnat på att sitta still innan jag hade ätit upp min förrätt. Om man reser med större/eller utan barn så är det klart att det är mycket trevligare med à la carte. Vi blev iallafall mätta och var allmänt glada efter allt jagande i restaurangen för att inte störa de andra gästerna. När Martin äntligen fick sin kaffe och tiramisu så gick Sigrid och jag ut från restaurangen, det var lugnast för alla. Hittade en fotograf på vägen hem så vi fick ett kort på oss alla tillsammans!

 

IMG_5677

IMG_5738

IMG_5746

IMG_5759

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.