Stranden Pattaya

0

Ibland kan jag känna att Pattaya har ett oförskämt dåligt rykte. Visst det finns många ställen/gator/barer i Pattaya som är mindre trevliga. Men det finns också många ställen/gator/restauranger mm som är väldigt trevliga.

Idag är det fokus på stranden i Pattaya

Stranden i Pattaya är inte den finaste stranden i Thailand, för att komma åt de finaste stränderna i Thailand bör man ta sig ut i övärlden. Stranden i Pattaya är som vilken strand i vilken turistort som helst i Thailand. Stranden är väldigt bred, vid kanten vid strandpromenaden finns solstolar att hyra, mat att äta och något gott att dricka. Man får inte röka på stränderna i Thailand längre och det görs det inte på stranden i Pattaya heller. Det finns särskilda rökplatser på strandpromenaden där man får röka.

Vattensporter stranden Pattaya

Det finns mycket vattenaktiviteter för den som är sugen. Allt ifrån båtutflykter till paragliding, vattenskotrar och bananbåtar. Det ligger mycket båtar längs stranden och många försäljare till dessa.

Badvänligt stranden Pattaya

Det finns särskilda områden på stranden som är inramade med bojar där man kan bada och där inga vattenfordon får vistas. Så här badar man säkert även om det är full aktivitet i vattnet.

Stranden Pattaya en vanlig dag i februari

Glass och drickastopp är aldrig fel i värmen

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.