Spontanitet deluxe – Rhodos nästa

0

Vet ni vad? Imorgon drar jag och den lilla sköna bönan här ovan till Rhodos. Åh vad jag älskar frihet i livet! Jag har ju klurat lite på den här vårresefrågan ett tag så det var kanske inte super spontant fast det är ju inte på riktigt förrän man bokat. När namnet väl är på flygbiljetten då är det är definitivt på riktigt. Underbart! Och jag ska erkänna att många fina resor har tagit slut då jag hoppats på att priset ska gå ner bara lite till och sedan blivit snuvad på hela resan. Det gäller att vara ekonomisk men inför just denna resan kanske det gick lite för långt i den frågan..haha..

Det blir en vecka på Rhodos för bara oss två. Det blir jobb blandat med massa bad, god mat, träning och mys 🙂 Jag är i full gång med att starta eget företag och har precis påbörjat att skriva affärsplan så jag hoppas att lite sol och värme ska få inspirationen att flöda. Sedan är det ju kortvecka också så mitt dåliga samvete för familjen som får vara kvar hemma i den riktiga vardagen blir lite mindre. Småsyskonen har ju faktiskt bara 3 dagar på förskolan nästa vecka innan de tar helg.

Receptionisten på hotellet jag mailade med under dagen ang rum där jag vill bo hade gått hem för dagen när jag väl fått till flygbiljetterna.. så nu när jag går och lägger mig så har vi bara flygbiljetter för morgondagen men inget hotell, tur att vi inte flyger förrän framåt kvällen så det får vi hoppas löser sig på bästa sätt! Haha!

På Rhodos var det lite drygt 5 år sedan jag var, så det ska bli kul att åka dit igen. Eller förresten så har resmålet i sig inte så stor betydelse just denna resa. Jag har mer jagat sista minuten, bra resa till schysst pris och så varmt som möjligt i Medelhavet och nu hamnar vi på Rhodos! 🙂

Jag ska bjuda er på de bästa jaga sista minuten tipsen framöver, men nu är det bäst att sova. Imorgon blir en intensiv dag, med packning, fixa klart jobbgrejor på mitt ”riktiga” jobb och massa kärlek till övriga familjen innan vi åker!

Idag har Vilgot som fyllde 3 år i veckan postat alla sina nappar till Bamse så det var mycket tårar vid läggdags ikväll. Så vi får se hur mycket sova av det blir i natt…

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.