Spänningen är olidlig

1

Idag var det då dags att hämta ringarna. I vanliga fall tar det ca en vecka att göra ringar efter beställning och då får man vanligtvis komma efter några dagar och prova och se så man är nöjd och sedan hämta den efter ytterligare någon dag. Nu hade vi bara två dagar på oss så om ringarna inte hade blivit som jag önskat vet jag inte riktigt vad jag gjort. Man måste satsa för att vinna tänker jag 😉 Och det är ju inte så långt till Dubai att återvända i framtiden och justera dem, en bra anledning till att få komma tillbaka och se ännu mer av staden.

Resultatet blev så bra, jag är verkligen jättenöjd över båda ringarna! Stort tack till Johanna, jag hade aldrig lyckats med detta lilla projekt utan hennes hjälp! Nu känns det ju bara lite scary att bära med mig dessa i Thailand i 4 veckor, de kommer förvaras säkert i saftyn och undra hur många gånger jag kommer titta så de verkligen ligger där 🙂

Tänk att vi ska gifta oss i maj, helt galet underbart!

Mer info om diamanter i Dubai: www.familyindubai.se

 

IMG_2906

1 KOMMENTAR

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.