Söndagsbrunch på Coast Beach Club & Bistro i Pattaya

0
Coast sunday brunch

På söndagar serveras brunch på Coast Beach Club & Bistro, strandrestaurangen som ligger på Centara Grand Mirage Beach Resort i Pattaya.

På buffén serveras ostron, Alaska kungskrabbor, räkor, musslor, sushi, sashimi, sallader, rostade revben, curryrätter, pizzaslice mm.

Det fanns även flera cookingstations där maten tillagades direkt vid beställning. Som tex en pasta station, där man kan välja vilken pastasort och pastasås man önskade och fick den sedan tillagad och serverad vid sitt bord. Tror ni barnen gillade detta? JA!, det är alltid kul att få välja och att se när maten lagas. Man kunde även beställa pad thai och papayasallad bla. I vinkällaren stod ost och kex uppdukat i kylan.

Sist men inte minst en dignande dessertbuffé med olika desserter, frukt och glass med tillbehör.

Under brucnhen så var det en trollkarl som gick runt bland borden och trollade, en clown som blåste ballonger i olika former. Animationteam tjejerna var även på plats och anordnade ”dekorera din egna kaka” och ansiktsmålning.

Pris söndagsbrunch på Coast

1299 bath ++ för vuxna, 649 bath ++ för barn 6-12 år, gratis för barn upptill 6 år. Då ingick all mat, alkoholfri dryck som läsk, juice, vatten, kaffe och te. Man kunde även betala 499 ++ för fri öl och vin i 3 timmar. Aktiviteter och pyssel under brunchen ingick och fritt inträde till vattenparken. ( ++ = netpris då tillkommer skatt 7 % och serviceavgift på 10 %)

Riktigt trevlig brunch med skön stämning och perfekt med lite underhållning till barnen så vi vuxna hann att njuta av maten.

Coast sunday brunch

Restaurang Coast Beach Club & Bistro

Coast sunday brunch

Snacka om bra service! Lillfia hade tappat bort sina skor i restaurang Oasis på lördagkvällen så när vi frågade efter dem där på morgonen så säger servitrisen, vi kollar efter dem och lämnar dem vid ert bokade bord vid lunchen. Och där stod de så sött och väntade när vi kom, nästan så jag skämdes.. svensk som jag är, över dessa slitna små badtofflor 😉

Coast sunday brunch

Cookingstation nudelrätter och pad thai

Coast sunday brunch

Sushi, sashimi och papayasallad. Om ni inte har ätit papayasallad någon gång i Thailand måste ni testa det, supergott. Man får även önska hur många chili man vill ha i, jag är lite känslig så brukar ta 1/2 medan en kompis till mig tar 4!!

Coast sunday brunch

Cookingstation pasta

Coast sunday brunch

Vinkällaren med ostar, kallskuret, kex och annat smått och gott

Coast sunday brunch

Trollkarlen var minst sagt populär hos barnen

Coast sunday brunch

Man vill ju titta nära så man förstår magin 🙂

Coast sunday brunch

Del av dessertbuffén

Coast sunday brunch

Lite annat smått och gott

Coast sunday brunch

Centara elefanten kom och hälsade på under brunchen

Coast sunday brunch

Man kan ju inte äta allt, noga utvalda desserter till mig

Coast sunday brunch

Och så lite clownbesök med ballonger

Coast sunday brunch

Om man vill sitta lite mer avskiljt med fötterna i sanden på restaurangen så går det också bra

Coast sunday brunch

Pyssla är alltid kul, här dekoreras det egna kakor

Coast sunday brunch

Med den här bilden så kan jag säga att alla i familjen var lika nöjda efter lunchen. Vi vuxna av den goda maten och trevliga atmosfären och barnen av allt roligt som hände runt omkring maten.

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.