Slapparsöndag och feber

0

Bjuder på ett bildmedley från dagen:

Blev en lugn dag för oss på hotellet idag, lilleman har haft feber från och till under dagen och vill mest mysa. Vi passade på att gå ner till havet som ligger precis på andra sidan vägen från hotellet. Hotellet ser ni i bilden ovan. Det finns inte så många sandstränder på Malta, Melliha Bay är en av de största. I dag var det väldigt mycket tång på stranden så inte sådär jätteinbjudande. Man får tänka på att det är lowseason här nu, i strålande solsken i högsommarvärmen gör den nog sig bättre på bild. Sedan är det ju lite speciellt med mörk sand, havet och färgerna kommer inte till sin rätt som vid väldigt ljus sand som jag själv föredrar om man får välja.

Tramun Tagna är en àla carte restaurang som tillhör hotellet, här får man boka och äta en gång under sin vistelse här. Då gäller allinklusive och man får välja fritt från menyn, lyxigt. Barnen vill dock inte äta här för de orkar inte vänta på maten.. tror det var imorgon vi bokat här. Havsutsikt får man på köpet.

Nöjda tjejer efter att ha fått ansiktsmålning på Kids Club idag

Ikväll hade vi bokat bord på den italienska restaurangen på hotellet. Här bjöds det på alltifrån anti pasti till pizza, pasta och massa goda sallader och en hel del kött i olika varianter. Blev en snabbmiddag för familjen då lilleman somnade i min famn vid bordet, varm som en kamin.

Db Seabank hotellet vi bor på 🙂

Riktigt bra dricksvattenlösning på hotellet. Man får varsin vattenflaska i kylen när man checkar in, sedan finns det fylla på dricksvatten ”stationer” på hotellet lite här och var. Snacka om smidigt och miljövänligt. Man kan även köpa lite rejälare vattenflaskor för 2,5 euro (ca 25 sek), då även lite av summan går till välgörenhet. Tummen upp!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.