Stranden och middag på Kitchen

2

Vilken natt, puh och hej! Saga har varit febrig och Vilgot vaknade på morgonkvisten alldeles för tidigt och var så ledsen. Vet egentligen inte vad det var, han brukar alltid vara så nöjd och glad men det kan ha blivit lite för mycket lördags snacks för honom igår. Klockan 06.15 lyckades jag inte få honom att somna om längre, puh tidig morgon. När Martin vaknade passade jag på att sova en timme till, skönt 🙂 När jag vaknade hade Saga vaknat och kvittrade och var sitt vanliga jag igen, febern verkade som bortblåst.

Vi hängde med våra kompisar till stranden Coca-Cola Beach, det är ju vår hemmastrand som vi alltid åker till 🙂 Och idag var det så mycket folk där, rekord. Personalen hade fullt upp och de fick ta fram mer solstolar och fixade och styrde järnet. Efter lunch åkte vi hem så Vilgot kunde sova inne och tjejerna kunde ta det lite lugnt. Blev lite bad i poolen före middagsdags.

Ikväll blev det middag på Kitchen, som ligger precis bredvid Buffalo Steakhouse på strandgatan i Mae Phim. Riktigt bra mat, service och hyggliga priser. Tror det har blivit lite av en ny favorit för oss 🙂

Nu är det snart sovdags, klockan börjar närma sig 20, Saga har varit pigg hela dagen så vi hoppas det håller i sig 🙂

img_5713

Man får ha ipad och chilla med en iste i skuggan på stranden när man varit sjuk 🙂

img_5717

Älskade killar!!

img_5719

Det är så roligt att man tycker att det är mycket folk. Det är mycket folk för att vara i den här oexploaterade delen av Thailand, annars skulle man ju tycka att det vore lite turister om man vore i södra Thailand 🙂 Jag brukar ju kunna ta mina gungbilder utan att få med någon i bakgrunden men idag var det omöjligt haha!

img_5723

RDR som ligger bredvid vårt strandhak Ton Aor har fått en ny fräsch skylt

img_5726

Idag hade de små sötisarna öppnat ögonen

img_5739

Badglada killar

img_5744

Ojoj vilken nöjd tjeja!

img_5747

På väg på middag med kompisar, idag tog vi röda vägen till Mae Phim från Bali = grusvägen

img_5748

Lillebus

img_5757

Stötte på strandleksaksvagnen, alltså det är galet hur mycket de får att sitta fast på bilen 🙂

2 KOMMENTARER

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.