Snart redo för avresa

0

Hoppas ni alla haft en skön jul och har ett härligt nyårsfirande framför er. Här hemma har vi haft 7-årskalas med en lycklig tjeja som nu bygger lego för fullt.

Vi har börjat plocka ner julgrejorna, imorgon ryker allt. Sedan ska huset iordningställas för några månader för sig självt. Vi har en utmärkt husvakt så huset blir bättre omhändertaget när vi inte är hemma, haha. Hoppas bara det inte snöar så mycket bara, det ger lite dåligt samvete när man själv ligger på en strand i Thailand och vet att någon skottar snö åt än hemma.

Vi sänker ner värmen i huset, har gjort vårt bästa för att äta upp så mycket som möjligt med mat i kyl, frys och skafferi. Blir som en liten rensning även där när man ska iväg (inte bara rensning i garderoberna). Sedan har vi en hel del fönsterlampor på timrar, så det ser lite bebott ut.

Bästa investeringen är larmet som vi har. Kanske skrämmer det någon, vi vet iallafall att ingen har varit inne i huset och det känns tryggt. Och ifall något skulle ske så får man reda på det direkt, det är skönt. Vi har också fantastiska grannar som håller ett extra öga då vi inte är hemma.

Bild ovan är från en långpromenad hemmavid härom dagen när solen tittade fram, underbara sol.

Ta hand om er så hörs vi snart i Tajlandet!

Ordnat packkaos

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.