Snart dags för Koh Samet

2

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Japp, då var det snart för oss att åka till Samet med våra kompisar som är här och hälsar på. Det blir att ta katamaranen ut, känns säkert plus att vi har några i ligan som lätt blir åksjuka och det undviker vi då också. När man tar katamaranen så kommer man till piren på Samet, man får sedan hoppa på en songthaew till den strand där man ska bo. Egentligen är det inte alls långt till Saikew Beach, ca 1 km men med fem barn i värme och med lite packning så är songthaew smidigt.

Vi ska bo i södra delen av Saikew stranden, så vi har nära på kvällen och kan se på fireshowen. Det är en höjdpunkt när man är på Samet tycker barnen.

Vi har bokat en natt, om vi trivs prima så kan vi ju stanna längre. Men efter 2 dagar så vet vi av erfarenhet att det är riktigt skönt att komma hem igen 🙂

Inlägget nedan var när hela familjen var på Samet första gången 2015, då bodde vi på La Lune Beach Resort och var mycket nöjda 🙂

2 KOMMENTARER

 1. Rapport från Koh Lanta:
  Nu är vi på palts i Koh Lanta sedan några dagar tillbaks. Här är underbart och man lever på som vanligt här. Sett typ två personer med munskydd i ett gatukök annars märks inget av Corona viruset. På flygplatsen hade fler personal munskydd och de värmescannade alla som skulle av planet. Så bra att de är grundliga tänker jag.

  Inga konstigheter här. Inte som det framställts i svensk media !!!

  • Hej Charlie,
   tack för att du delar med dig från Koh Lanta.
   Vi har varit på Koh Samet och där värmescannade de också alla plus att alla fick ta handdesinefktion.
   Önskar er en härlig resa, Lanta är ju lovely!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.