Snart åker vi, tjooho!

0
nor

Känns som det är fullt ös nu sista två veckorna innan vi drar, jättekul! Jag jobbar sista veckan på mitt ”riktiga” jobb som jag har konsultat hos från i september fram till nu på fredag. På fredag ska vi även ha julfest med respektive så känns verkligen som jag slutar på topp. Nästa vecka ska jag på Aruba och Klm Event i Stockholm med massa andra resebloggare och journalister, hur kul som helst. Även inbokat Social Media föreläsning med Nyföretagarcentrum i Linköping. Sedan är det annat småfix med fakturering, betala in skatt till skattekontot, redovisa kvitton mm och annat admin kul som bara måste fixas innan vi åker. Gäller bara att hinna andas mellan varven känner jag 😉

Är även tandläkarbesök med ett av barnen, vaccination i skolan där jag ska vara med, passar då på att vara med tjejerna hela dagen i skolan. Och annat smått och gott som får dagarna att springa iväg..

Hoppas även hinna göra en bra research över vad vi ska hitta på under våra 4 dagar i Ho Chi Minh City där vi startar vår resa, vi får se vad som hinns med.

Men vet ni roligast av allt, en ny plattform för bloggen håller på att växa fram. Det ska bli så kul att presentera den för er 🙂 Hoppas hoppas senast den 6 december 🙂 🙂 🙂 Det är min (och mannens när han har tid) kvällsunderhållning för tillfället.

Hoppas ni har en bra vecka!

Bild ovan är ifrån när jag var på kundbesök i Norrköping förra veckan, ingen julgran hos oss i år, så seriös är jag inte haha! Har däremot lite granris på köksbordet som redan har börjat barra..

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.