Sista dagarna

0

Halloj! Såg precis att detta inlägg inte hade publicerats som det skulle, så bjuder på det nu. Även om vi nu kommit hem 🙂

Bjuder på bildmedley ifrån sista dagarna 🙂

I morgon är sista dagen, kl.04.30 på måndag kommer taxin och hämtar oss till flygplatsen. Det känns ok, det ska bli skönt att komma hem. Dricka kranvatten, äta kvarg och åka till gymmet, haha. När jag varit hemma en vecka kommer jag längta tillbaka, jag älskar livet här! Och är så galet tacksam över att vi varit här så länge (i så många år) .. Har inte riktigt räknat men äldsta tjejen som snart fyller 8 år har snart tillbringat ett år av sitt liv i Thailand, vilken unge!

Nu är det bara att komma hem och se hur vi får till det nästa vinter. Nävars eller jovars.. 😉

Flätdags såklart, alltid näst sista dagen så de håller sig fina när vi kommer hem. Tjejerna älskar det och jag är så tacksam över att slippa borsta håret på åtminstone 4 veckor, det är värt 600 sek (totalt för 2 kids)

Mycket smoothies på Ton Aor, men jag har inte riktigt fastnat för dem. Tdv:s shakar är de bästa!

Ok, packningen och iordningplockning i huset är ett faktum

Sista lördagsgodiset för denna gång

Grabbarna grus i havet

Sötis i syrrans solhatt

Gårdagens köttabit på Moca, gott men jag tycker inte det är värt pengarna då jag vet hur mycket god thaimat jag får för den köttbiten..

Moca restaurang i Ban Phe

Meny på väggen på Mocka + bild nedan

Trevlig middag med kompisar på Moca i fredagskväll

Blev en natt till i Pattaya, vi bokade in oss på Mercure Ocean Pattaya Resort. Helt ok hotell med trevligt vattenland för kidsen

7 Eleven, jag vet inte hur många gånger jag sagt det men 7 Eleven är en mammas kompis i Thailand. Här stillas hunger, törst och glass. Så smidigt. Varma småkorvar med ketchup eller toast med skinka och ost går alltid hem hos barnen 🙂

Vattenparken på Mercure Pattaya Ocean Resort

Shopping och middag på Terminal 21. Gratinerad pasta med räkor på The Pizza Company smakade riktigt gott efter allt poolbus. Moshi Moshi var butiken som jag inte borde tagit med barnen in. Det handlades för fullt. Massa roliga pryttelgrejor där som anteckningsblock, pennor, pennskrin, små väskor, fruktburkar, förvaring mm.

Nyöppnat och trevligt i Pattaya

Barnen tyckte också det var kul = win win mer tid för shopping till mamman. Jag är iofs ganska så dålig på att shoppa lite för ekonomisk ibland men tid till att hinna kika på roliga saker och ev göra ett fynd är ju aldrig fel 🙂

Ok lite konstigt tips men ändå kul tyckte jag. Missa inte ett toalettbesök på Terminal 21 🙂 Toaringen är varm till att börja med sedan kan man få en liten dusch, stor dusch och med blås om man inte vill använda papper efter toabesöket. Om barnen tyckte det var kul, JA!! Vi vuxna lite också 😉 Väldigt trevliga toaletter i olika teman.

Sött eller sött

Det hanns med en klättring till före utcheck från Hard Rock Hotel

Vi hann även med en eftermiddag på Pattaya Waterpark, roliga rutschkanor

Glass och dricka stopp på strandpromenaden i Pattaya

Ikväll, lördag hade vi en mysig middag med kompisar och kids på Tdv. Sedan lekte våra barn och ett gång till kids kurragömma på området, det är då man bara vill stanna tiden. Livet alltså, dessa stunder. Varma kvällar, mysiga samtal och glada barn och skratt!!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.