Shopping i Ao Nang

0

I kväll var det dags för shopping, utbudet är ju inte lika stort på Koh Lanta så det gäller att passa på 🙂 Jag själv är sämst på att shoppa i Thailand, jag har gjort det så många gånger förut och sedan när jag kommer hem så använder jag inte grejerna. Vet inte om det har att göra med åldern med haha, förr köpte man ju massa fejk som man tyckte var kul att ha. Som min syrra nu tex, hon köpte halva Abercrombie & Fisch fejkbutiken och sedan gick hon och mamma loss på fejk Michael Kors väskor. De väskorna är faktiskt väldigt fina men jag tror inte jag kommer använda den hemma så känns lite onödigt. Jag ska köpa en fin plånbok innan vi åker hem, det behöver jag verkligen. Det får nog bli i Patong då vi gör vår slutshopping inför hemresa.

 

Suddiga tjejer i tucktuck på väg hem till hotellet

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.