Sharjah nästa

2

Japp, då var vi snart på väg till Sharjah, spännande, på söndag åker vi. Det visste vi inte igår att det skulle bli en vecka i Sharjah över påsk. Det är ju det som är så härligt med livet att kunna vara lite spontan. Martin och jag har haft lite planer om att vi ska åka bort över påsk och jag har suttit och tittat lite om det finns några trevliga resor. Ett tips jag kan ge är att om man ska åka bort när det är lov så är det bäst att boka sin resa långt i förväg. Det finns fler valmöjligheter på resmål och hotell och priserna är nästan alltid bättre än om man väntar in i det sista. För när man väl väntat in i det sista och är så sugen på att åka iväg så betalar man ofta mer för resan än vad man kanske tänk sig i från början för att just komma i väg. Kan bara gå till mig själv i den frågan 😉

Den här veckan har jag haft koll på flygbiljetter till Dubai (man flyger till Dubai och sedan är det ca 2,5 mil till Sharjah). Norwegian flyger direkt och deras priser är skyhöga så här nära in på avresa. Däremot så har researrangören Solresor resor till Dubai och omkring liggande orter och de köper upp ett visst antal flygstolar av Norwegian. När de har platser kvar nära avresa så måste de sälja av dem (sista minuten) för att iallafall få in lite pengar för flygstolarna de redan köpt av Norwegian och inte lyckats sälja till fullpris eller i paketresa med hotell. Där håller jag koll men igår var de fullbokade och borttagna så då kändes det som att det inte var meningen att vi skulle åka. Men imorse var jag ju tvungen att gå in och kolla och kom åt 4 platser, jag fick inte tag på Martin på jobbet så jag bokade dem och betalade direkt. Tjohhhooooo, Dubai nästa, hoppas det löser sig med boende också haha. Jo, det gjorde det såklart. Jag har haft koll på ett hotell som jag tycker verkar trevligt, Coral Beach Resort så det är bokat nu. Kul, då blir det påsk i Sharjah då!!!

2 KOMMENTARER

    • Perfekt att köpa sista minuten flygstol med någon charterarrangör och sedan boka boende separat 🙂 Jag tycker verkligen om Förenade Arabemiraten, strand, stad, varmt och lagom lång flight!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.