Semestermood

0

Vilken sommar och vilken semester vi har, jag och barnen har nu varit lediga i sex veckor, mannen/pappan i huset har börjat jobba.

Det känns som om barnen kommer senare i säng för varje vecka som går, det sover toklänge på morgonen. Som imorse när jag väckte lilleman 3 år kl.10.15!!! Alltså det är galet. Känner mig knappt som en småbarnsförälder längre när man får sova på morgonen. Det är så lyxigt, så mycket sömn som jag gått miste om de senaste 7 åren så njuter jag haha. Så runt kl.10-10.30 äter vi frukost nu förtiden, helt galet, slappt och skönt.

Något som också går sakta utför ju längre semestern går är snacks och onyttiga saker… Jag tycker i vanliga fall (i vardagen) att jag äter en ”sund” kost och barnen får i sig ”lagom” mycket socker. Kortfattat, ni fattar nog vad jag menar går inte djupare in på det nu. Men nu känns det som det florerar, fika, glass, snacks och mys mest hela dagarna. Och allt mys innefattar något att stoppa i munnen och det är inte gurkstavar förtillfället!

Samma sak med träningen, som jag tycker är sååå kul i vanliga fall och hade riktigt bra flow i före semestern, det har gått utför. Ställer lite på höga krav på mig själv, men det tränas för lite för att må riktigt bra för tillfället.

Vad händer då på semestern hos oss just nu?

Vi har gjort en familjeutflykt till Ullared, gick sååå bra. Alltså barnen ibland överraskar de lite extra. Vi har även hyrt kanot och paddlat ut till en ö i närheten där vi bor. Vi har haft massa bad och busdagar med vänner och släktingar. I kväll har min syster hängt hos oss, vi hade resesnacksplanering på balkongen i kvällssolen, semester när den är som bäst. När man har tid att blicka framåt och planera nästa semester. Som jag älskar det. Snart mer här i bloggen om det 😉

På lördag ska vi på bröllop, det ska bli riktigt trevligt. Länge sedan vi var på bröllop!

På måndag taggar vi för vardag igen, barnen börjar på fritids och förskolan och jag börjar att jobba, även om det kommer bli en lite chill vecka. Jag längtar nästan efter lite rutiner nu!

Slussning av Ms Kind i Brokinds sluss på Kinda Kanal

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.