Seg solig söndag

0

Yes, i natt fick vi sova, skööönt är det minsta man kan säga. Är något seg iallafall men det beror väl på att jag la mig försent med vin i kroppen, kl.23.30, haha, är man småbarnsförälder så är man. Efter en sådan trevlig dag/kväll igår så är det iallafall värt att vara lite trött. Tog tag i och sorterade ut försmå kläder i Saga och Vilgots garderob. Perfekt när man kan flytta dem direkt från Sagas till Vilgot garderob, något för rosa garderob för att vara kille kanske men fungerar bra som hemmakläder.

Blev annars en lugn hemmadag, hemmafix och gräsmattan klipptes för första gången i år. Sedan mötte hela familjen upp med Jonas, Jessica och barnen vid tennisplanen då killarna skulle spela en match.

Barnen och vi fikade, spelade fotboll och lekte i solen, yes sol! Riktigt skönt.

Blev en kort fotbollsmatch mellan oss vuxna, kul, känner att konditionen och bollkänslan behöver tränas, har även något ont på smalbenen ikväll. Blev rester till middag, skönt och smidigt det med ibland.

Nu ligger vid med varsin dator i sängen och kollar hus/lägenhet i Thailand, vet inte hur många gånger jag sett ERA Rayongs filmer på olika hus haha, vi får se vad framtiden har att erbjuda(?) Godnatt, hoppas vi alla får sova gott inatt!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.