Santorini nästa

0

Det känns nästan för bra för att vara sant 🙂 Jag har så länge velat åka tillbaka till Santorini. Jag och min man var där två veckor i augusti 2007 och det var även då vi förlovade oss så det känns som ett speciellt resmål för oss.

Solnedgångarna på Santorini är magiska, alla vita och blåa hus längs klippkanterna och solen som går rakt ner i havet. Ni kommer få se bilder, jag lovar!

Santorini är en av de dyraste öarna i Grekland och det är egentligen lätt att ta sig dit men oftast ganska så kostsamt. Jag har spanat i flera år men inte förrän nu lyckats få till någon bra resa till ok pris. Apollo är den charterarrangör som flyger direkt till ön (från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn) och sedan flyger Norwegian några dagar i veckan från Stockholm men med riktigt tråkiga nattflyg och oftast till ganska så höga biljettpriser.

Men nu så har vi fått tag på en galet bra resa så då var det bara att slå till. Jag har haft span på Apollos endast flygbiljetter i några veckor nu och härom dagen vågade jag inte vänta på att de skulle gå ner mer i pris, ifall de skulle ta slut eller gå upp i pris. Så nu fick vi betala 998 kr pp tur och retur och det är helt ok tycker jag.

Sedan bokade vi boende via booking, ett enklare hotell med en lägenhet med 2 rum, 5 bäddar, ac och pool, det var kraven för boendet på denna resa. Och sen en hyrbil med för hela veckan så då blev resan komplett. Hur bra som helst.

Så på lördag åker vi! 🙂 Igår åkte resväskorna ner från vinden, när jag ska hinna packa vet jag inte riktigt men det löser sig såklart. Känns inte som man behöver ha så mycket med sig för en vecka så det känns lugnt.

Ses i Grekland då! 🙂

Bild ovan från Pixabay

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.