Samarbete – PR & Policy

Samarbete – PR & Policy

Resamedfamiljen.se drivs sedan 2015 av mig Lindha med målet att inspirera till resor och upplevelser, framförallt med fokus att resa med barn. Jag innehar f-skatt. Önskar du som företag komma i kontakt med mig gällande samarbeten eller PR? Varmt välkommen att kontakta mig på lindha@resamedfamiljen.se 

Min och min bloggs integritet och mina läsares förtroende är alltid viktigast för mig. Mina följare ska alltid kunna lita på att de ämnen och produkter jag exponerar i mina sociala kanaler är sådant jag står för till 100%.

Jag arbetar aktivt med sökmotorsoptimering (SEO) och varje blogginlägg är kategoriserat samt märkt med relevanta taggar.

Samarbeten & annonsmärkning

Jag är positiv till samarbeten med företag som passar min varumärkesprofil och som ger mervärde till bloggens följare. Jag märker alltid ut ett inlägg med ”samarbete” ifall jag fått ersättning för det. Jag reserverar mig alltid rätten att inte samarbeta med företag/produkter som jag inte anser passar in på Resamedfamiljen.se eller ger något värde till mina läsare.

Instagram @resamedfamiljen.se

Utöver samarbeten på min blogg så erbjuder jag även genom mitt Instagram-konto där du når ut till mina +1500 följare.

Facebook

Time2travel.ses (nu resamedfamiljen.se) finns även på fb.

Content

Jag skriver även artiklar om resmål, hotell, upplevelser mm. som publiceras på andra sidor och kanaler än mina egna.

PR, pressutskick & sponsring

PR-utskick, inbjudningar till event och sponsring är välkommet förutsatt att utskicket, eventet eller varan är relevant för bloggens läsare. Kontakta mig alltid innan ni skickar något till mig, tack.

Om du vill lägga till mig bland dina presskontakter så når du mig på lindha@resamedfamiljen.se

Innehåll & Copyright

Allt innehåll i denna blogg: texter, bilder, rörligt material och illustrationer är skapat av mig om inget annat anges. Material från denna blogg får användas förutsatt att det tydligt framgår att det är jag som har skapat det tillsammans med en länk till mig och www.resamedfamiljen.se. Undantag från detta tillstånd är om något av det jag har producerat skall användas i PR- eller marknadsföringssyfte. Då måste ni be mig om tillåtelse för publicering innan detta sker. Bilderna ägs av mig och skyddas därmed av upphovsrättslagen.

Alla överträdelser av upphovsrätten beivras.

Resamedfamiljen.se eftersträvas alltid att följa den svenska marknadsföringslagen och EU:s dataskyddsförordning – GDPR.

Branschmedlemskap

Resamedfamiljen.se är medlem i Sveriges branschorganisationer:

Influencers of Sweden

Svenska Resebloggar

Nordic Travel Bloggers