Saknar..

2

Ja, man ska vara glad och lycklig över att man är frisk och ens nära och kära mår bra. Och självklart är jag det, 1000 gånger om! Sverige är ett underbart och tryggt land som kanske visar sig ifrån sin bästa sida nu i juni med långa ljusa kvällar…

Men jag saknar och längtar efter Thailand. De senaste fyra åren har vi åkt ner till Thailand på sommaren, vanligtvis på midsommardagen. För att börja vår semester där 🙂 Och det känns ändå i magen på något sätt, jag ska inte sticka under stolen med att säga att jag mer än gärna hade haft flygbiljetter bokade dit inom närmsta veckan 🙂

Förra veckan hade vi familjeråd hemma, bra grej det där med familjeråd. Det har vi i större eller mindre utsträckning när vi tillsammans ska planera en mysig kväll, ledig dag, semester osv och alla får vara med och tycka till!

Familjerådet var sommarsemesterplaner. Det är ju liksom ganska så blankt i kalendern förutom någon rolig dag här och var. Så alla i familjen fick skriva ner vad de ville göra i sommar och så gick vi laget runt och man fick läsa upp vad man ville göra så fick de andra räcka upp handen så vi kunde göra en typ av topplista! Blev ganska så kul faktiskt. Kunde vara allt ifrån åka båt, lära sig åka vattenskidor, äta glass, besöka Trollegater, se på film hela natten, åka till Kolmården, träffa kompisar, tälta, åka till Smögen och äta färska räkor, mysa med kaninerna, träna stand up paddla board mm. mm. Vissa saker ville alla göra och vissa saker var det kanske bara en eller två i familjen som ville göra, så nu har vi iallafall en sommarplan 🙂 Som får bli sommarens semester.

Vi kommer iallafall sakna Thailand, människorna, maten och miljön 🙂 I år hade jag mer än gärna stöttat turismen där så mycket vi kunnat men det får vänta!

Vad ska ni hitta på för kul i sommar?

2 KOMMENTARER

 1. Ja visst saknas andra hemlandet och Huay Yang.
  Har en känsla att det kommer att dröja ett tag innan vi svenskar kan resa till Thailand.
  Blir kännbart för HY då det i princip bara är svenskar som kommer dit.
  Håller oss troligtvis mest hemmavid i Västerbotten denna sommar.
  Känns bäst så.
  Ha en fortsatt fin sommar. Vädret är ju TOPPEN.

  • Ja, håller helt med dig. Det är så synd om thailändarna som drabbas så hårt i detta.
   Vi upptäcker också mer på hemmafronten som vi aldrig gjort tidigare 🙂
   Ha det gott och fortsatt trevlig sommar!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.