Resväskorna är packade!

4

Ja, vi är galna jag vet. I morgon åker vi hela familjen till vårt älskade Thailand. Nej, det var inte så planerat eller jo det var det förresten fast vi väntade in i det sista att boka. ( Och det ska man ju inte göra när man flyger reguljärt får då får man betala onödigt mycket pengar men ibland så kan man inte styra allt och får bita i det sura äpplet 🙂 )

Imorgon är vi alla fall på väg 🙂 Vi har länge tänkt att åka till Thailand på sommaren då vi är så himla nyfikna på hur vädret verkligen är där då. Alla resor vi gjort i Thailand har varit under vinterhalvåret. Jag tror att den tidigaste var i oktober och den senaste i maj, men vanligtvis runt november – februari då det är som bäst klimat i Thailand och som burrigast här hemma 🙂

Vi flyger med Emirates, som vi har flugit till Thailand med en gång tidigare. Då hade vi bara positiva saker att säga om dem. Vi gjorde även ett stopp i Dubai i några dagar där på vägen men imorgon så har vi endast ett byte där innan vi åker vidare mot Bangkok. Vår lillebror som nu har fyllt 2 år har äntligen ett eget säte på flyget, tjohooo! Mer plats åt familjen!! Då tyvärr också en till att köpa flygbiljett till 🙁  Haha!

När vi flög med Emirates förra gången så var de så himla gulliga mot barnen, de fick massa pyssel, barnfiltar mm, vi får se vad vi tycker denna gång. Något som jag uppskattade var att de hade små söta klisterlappar som man kan fästa på huvudstödet på sitt säte när man ska sova. Typ stör ej eller väck mig för mat och sedan fanns det en till men har glömt bort vad det var. Jag hoppas de fortfarande har dessa, barnen kommer nämligen tycka att det är jättekul 🙂 Jag älskar service och här tycker jag verkligen att de har lyckats med ett klistermärke som säger så mycket.

Kan bjuda på att berätta: Innan barnen föddes flög Martin och jag business New York – Stockholm (för hans Eurobonus 🙂 ) Jag sover så himla gott på flyg, obs obs såklart innan barnen kom, nu är jag ju glad om jag hinner blunda lite mellan varven haha. Då iallafall sov jag så gott, och vaknade när vi landade på Arlanda. Jag gick miste om en businessfrukost för mig var det ingen som väckt, orutinerad som jag var så fick jag inte heller med mig en frukostpåse som vissa av de rutinerade sagt till om innan de somnade. Hungrig fick jag gå av flyget, jag som hatar att vara hungrig.. Känner mig lite snuvad fortfarande… asgarv! Bäst med att flyga business med Sas var iallafall att man fick äta obegränsat med tryfflar ifrån Nk, det är lyx ni!

Japp, hörs i Tajlandet kära vänner! Vi ska stanna i 16 dagar och första huset vi hyrt har inget wifi fick vi veta sent om siders, så vi får se hur det går med uppdateringen ifrån oss. Följ oss gärna på insta time2travel.se

Hoppas ni njuter av sommaren, kram på er!!

4 KOMMENTARER

 1. Wow, kul!
  Välkomna till Tajland 🙂

  Tips, köp ett net-sim och sätt i en mobil, om möjligt, bäst är dtac.
  Alternativt ta med en olåst sticka som ni kan sätta i ett sim kort i – typ mobilt bredband, funkar det med.

  Nu blir jag nyfiken på vart ni ska bo 🙂

  Kram stina

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.