Om mig

Om mig

Jag som driver resamedfamiljen.se heter Lindha, bor i Linköping och är 39 år gammal. Min passion i livet har alltid varit resor och upplevelser. Nu är vi 5 i familjen, jag, min man och 3 barn, 7, 9, 11 år gamla som skapar minnen och upplevelser tillsammans.

Resamedfamiljen.se (tidigare Time2travel.se) startade jag efter att jag bytte bransch efter att ha arbetat 12 år i resebranschen. Min passion, kunskap och erfarenhet av resor delger jag er på Resamedfamiljen.se. Mitt mål med Resamedfamiljen.se är att inspirera till resor och upplevelser, ofta ur en familjs perspektiv!

Restips för familjer

På Resamedfamiljen.se kan ni följa med mig och min familj. Det blir mycket Thailand, Europa, övriga världen, Sverigeutflykter, hotell, restips, vardagsliv och massa bus. Vanligtvis tillbringar vi några månader varje vinter i Thailand. Sedan fem år tillbaka äger vi vårt alldeles egna hus i Ban Phe i Thailand, så det blir mycket Thailandsinspiration på resamedfamiljen.se vintertid 🙂

Varje år i vår familj summeras som ett fantastiskt resår. Våra drömmar och vår kreativitet gör att vi på något magiskt sätt alltid summerar året som det bästa resåret!

Följ mig gärna på:

Instagram: resamedfamiljen.se

Facebook: Time2travel.se

Jag blir jätteglad för kommentarer och mail så tveka inte att höra av er om ni vill mig något!

lindha.alenmark@outlook.com


Resamedfamiljen.se – Vilka är vi i familjen

  • Lindha driver Resamedfamiljen.se som en passion på fritiden.
  • Martin driver egna företag/delägare
  • Sigrid 11 år, världens socialaste och gladaste unge. Hon älskar att hänga med kompisar. Har precis börjat femte klass.
  • Saga 8,5 år, vår lilla tuffing i familjen, en glad prick som vet vad hon vill, mer under vattnet än över vattnet då vi är iväg och reser. Bäst på thai i familjen.
  • Vilgot 7 år, lillebror som älskar att vara med sina syrror, det händer alltid något då. Älskar att bygga och leka med dinosaurier. Nu pratar han lika mycket som sina syskon, inte det lättaste att få en syl i vädret i vår familj.
Arbetslivserfarenhet:

Mer om min bakgrund och kunskaper i arbetslivet finner du på Linkedin

Ett axplock av bilder på familjen ifrån några av våra resor!

Familjen på Santorini – Grekland maj – 2019

Familjen (- mannen bakom kameran) Spanien- Marbella/Puerto Banus april – 2017

Familjen i Thailand oktober 2016 – januari 2017

Familjen på Gran Canaria – Spanien, juli 2016

IMG_2196 Time2travel.se Restips för familjer

Familjen i Sharjah – Förenade Arabemiraten, april 2016

IMG_8186 Time2travel.se Restips för familjer

Familjen i Ban Phe – Thailand i november 2015

IMG_3174 Time2travel.se Restips för familjer

Familjen på Kos i juli 2015

IMG_2269 Time2travel.se Restips för familjer